MMKD : Lunch aka Dinner sabtuday

Assalamualaikum

Hai korang..Masak-masak di pagi sabtu,plan lain,masak lain.Pergi ke pasar hari tu aku ada beli Ikan Thalapia merah.Teringin pulak nak goreng garing-garing.Makan dengan nasi panas pun sedap.

Tapi memandangkan ada anak saudara datang,dan dia jenis tak makan ikan-ikan macam tu,so kita masak makanan yang dia makan

Actually,abang tumpangkan anak dia kat rumah sebab ada urusan kat luar.Aku memang suka kalau anak saudara aku datang,at least Naura adalah kawan.

Ok..so,apa menu kita hari ini..alah biasa sangat masak ni.

Sayur Taugeh Masak lemak
Ayam goreng tepung
Sambal sotong
Simple kan..hadodoii..rasa tak tau nak masak apa,time terfikir nak masak sesuatu ,mesti ada je yang tak complete.
So,esok ada plan nak masak lain..hehe

Thanks for Reading kisahsidairy.com

Contact me at :sitirohaida81@gmail.com

14 Comments

  1. togey sila main jauh-jauh.. Sotong sambal dan ayam goreng come to mama.. Haha.. Sedapnye lauk ni eda…

  2. sayur togeh tu sedapnya akakkk. boleh tambah 3 kali tau kalau makan dengan ikan/ayam gorengg! hehe

Leave a Reply

Your email address will not be published.