Miracle of Wisdom( 1)

                                                        Assalamualaikum

Bermula hari ni, aku akan terbit entry Miracle of Wisdom semula bertujuan untuk memberikan semangat untuk diri sendiri dan rakan yang datang menyingah di blog ini.

Dala kehidupan ni kita tak boleh lari dari kekecewaan, tapi kita ada Allah swt untuk kita mengadu dan memberikan kita ketenangan.
Apa pun kita harus tetap bersyukur..

9 Comments

  1. Betul2..

  2. Salam jumaat ya…

    Tiada satu kehidupan dalam dunia ni yang tak diduga kerana Allah sayangkan kita semua..

  3. tusebab dalam hidup kena mencari jugak ALLAH tu "siapa" supaya kita lebih tawaduk dalam meminta… sha pun terkapai2 lagi…

    semoga kak ida sayang, diberkati 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.