Menang Giveaway Fridge Magnet Padang Besar dari Mialiana.com

Assalamualaikum
Hai korang☺☺☺ nih..saja nak tanya korang ni,siapa suka join contest kat blog..hahaha…yes…aku pun suka jugak,tapi yang simple je lah.
Macam tuari,aku ada masuk Gieaway dari blogger mialiana.Eh..aku memang suka kot masuk apa-apa segmen dari dia sebab giveaway yang dianjurkan mudah.Tak perlu nak buat ayat ke ape..Terus je copy coding and paste terus kat entry blog..
hah..mudahkan..Korang boleh belajar tau macam mana nak buat coding untuk buat entry GA dari dia..
Masa tu aku ada join Giveaway Fridge magnet Padang besar by Mialiana. And aku adalah antara 30 orang pemenang yang bertuah ..ai is suka wehhh
No bertuah disitu…antaranya no.12

Sedang menanti kehadiran firdge magnet tu..Boleh la jadikan koleksi nanti kat fridge..Thanks to mialiana

24 Comments

  1. Wah, boleh menambah koleksi peribadi fridge magnet tu

Leave a Reply

Your email address will not be published.