RANDOM

Masih banyak bakinya

Assalamualaikum
Selamat malam….ada yang masih berjaga? Mata masih tak boleh nak lelap.agaknya sebab tengahari tadi dah topup tidur.Selalunya masa rehat, kalau tak keluar lunch, aku sambung tidur..biasalah, dah ada anakmkecik ni, berjaga tak tentu masa.
Selalunya awfiyah akan terjaga 2 atau 3 kali untuk susu..Kuat betul menyusu..Tapi takpelah, asalkan sihat,.
Apa yag masih banyak bakinya tu..

Yelah, baru beberapaa hari aku renew internet..hanya ambil UMI28..tu pun dah ok..
Ada 92 minit voice call dan 44 sms lagi..tak guna lagi.akan guna sewaktu kecemasan sahaja..
Oklah..see uols tomorrow. 

About Author

Blog about parenting, tips parenting, deco, homeschooling activities, travel and beauty.Welcome to kisahsidairy blog

(8) Comments

  1. Norhasniza Khalid says:

    wah.. banyak tu lagi bakinya.. hihii..

  2. Wahh terbaik… 🙂 🙂

  3. wah byak lagi tu..guna time emergensi..

  4. Okle tu..
    Banyak lagi ha 🙂

  5. Baki tak boleh transfer dengann rakan blogger ke..hehe

  6. wah banyak lagi tu…untuk bulan ni Farah dah pakai 3GB… biasanya sebulan 11GB kak oiii….

  7. macma tak pakai je ni…

  8. baki yang perlu digunakan ni

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *