Mamee Chef – Malacca Factory Visit Invitation

Assalamualaikum
Siapa yang dapat emel nie..Wah..bestnya kalau aku dapat menjoinkan diri dalam event ni/
Memang kebetulan aku nak balik Melaka hujung bulan nie.Tapi tak boleh nak join sebab Awfiyah masih kecil lagi..Nak tinggalkan dia dengan Dearest auntie takut pulak meragam..huhu..
Nak tak nak,terpaksalah menolaknya kan..
Kot la Diorang nak adakan kat Pasir gudang ni,boleh la join.hehe..Tunggu Awfiyah besar sikit kot
Thanks Kat Nuffnang yang menjemput aku ke Event nie walau tak dapat nak join
Korang pulak macam mana..Ada yang join ke.

20 Comments

  1. saya dah isi reply form..memandangkan dia one day event, mungkin boleh pergi kot..hehehe

    Regards,
    -Strider-

  2. Macam tak free waktu tu..

  3. saya pun dapat…tu la kat melaka plak…kalau area KL dah pegi…

  4. Dapat jugak..syoknya kalau terpilih..boleh hang out dengan bloggers! โ˜บ

  5. untunglah p bro,,,dpat juga undangan saya.. tapi x pergi ..perak ke melaka..jauh benor ๐Ÿ™‚

  6. dapat jugak email yg sama tapi tak dapat join sebab kerja on that day..

  7. dapat jugak.. huhu . tapi jauh lah plak dari terengganu ke Melaka .. T.T

  8. Bestnyaaaaa ;D

  9. kita pun dpt tapi dalam dilema lagi nak pergi ke x. ๐Ÿ™‚

  10. tak dapat jugak nak join Saturday still working day. takde rezeki insyaallah rezeki masa akan datang pulak

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *