Makan Makan Steambot Dataran Johor Bahru

Assalamualaikum

Cerita hari ahad lepas..aku bawa pakcik aku berjalan jalan di Puteri Harbour.Kemudian kami singgah makan makan di Dataran Johor.Dulu masa zaman remaja aku, memang rajin singgah makan sini..Lepak dengan kawan kawan.

layan gambar ni jelah ye.

posted from Bloggeroid

17 Comments

  1. sakan bersteambot ye kak..=D

  2. nampak menyelerakan, insyaAllah kalau balik johor rumah keluarga encik tunang nanti, kalau berkesempatan, boleh try makan kat dataran johor ni ๐Ÿ™‚

  3. sedapnya makan-makan.. ๐Ÿ˜€

  4. steambot tu mcm sedap je.:)

  5. gambar kecil,tak berapa nampak…

  6. sedapppppp ^_^

  7. Ya! Dulu2 masa kat JB, cucuk2 nilah yg popular di sepanjang pantai Lido dan di Dataran Bandaraya tu… Best lepak2…Sekarang ni pasti suasana sudah berbeza.

  8. dah lama tak pekena sini…last masa blaja dulu…ntah bila lagi agaknya nak ke sini…^_^

  9. nyum..nyum…macam sedap jer..tengah2 lapar nie laa terbaca entry pasal makanan… ๐Ÿ™

    Regards,
    -Strider-

Leave a Reply

Your email address will not be published.