luncheon RANDOM

Lunch Nasi beriani Haji Karim Taman Air Biru

Assalamualaikum
Hai korang☺☺☺ Dah makan tengahari? full already.hari ni pekena Nasi Beriani Haji karim the Most popular Nasir beriani at pasir gudang
Tanya je orang pasir gudang ni,Nasi beriani kat mana yang sedap..Of course orang akan cakap nasi beriani Haji karim ni.Nak dapatkan Nasi beriani ni hanya untuk Rabu dan Jumaat je..Kalau untuk tempahan pun boleh.
Nak bagi state xde,so korang google jelah…cari medan selera taman air biru,pasir gudang johor.berdepan dengan 7 eleven taman air biru ye..

About Author

Blog about parenting, tips parenting, deco, homeschooling activities, travel and beauty.Welcome to kisahsidairy blog

(7) Comments

  1. ehemmm sedapnyaaaa ehemmm,

    Jom ke Blog Uyul Rosli >> Uyul Rosli | Blonolog Blogger Picisan

  2. assalamualaikum eda…wah !! meriahnya mkn tengahari ni…sedap tu…:)
    ** Mama Maszull

  3. sedap sangat ni…bila-bila boleh pergi
    Jemput Join Segmen Blogwalking Janji Kita

  4. Sedapnya,..terliur tengok 🙂

  5. Nasib baik tak berapa nak minat nasi beriani… Kalau tak mesti kempunan.. hehe

  6. Terliur pula! nampak macam sedap je hehehe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *