Lunavie Concentrated cellulite cream hilangkan masalah selulit

Selulit ni berlaku dikalangan para wanita.Bila dah bersalin, selulit ni akan terus kekal di dalam  badan.Kalau tak dirawat ia akan menjadi bertambah dan boleh menyebabkan tambahan berat badan.Lunavie Concentrated celllulite cream boleh membantu.
So, macam mana kita nak atasi masalah selulit ni? Ada ke tak krim selulit yang boleh menghilangkan selulit dengan berkesan?Sebelum aku cerita panjang bab ni,aku nak share sedikit dengan korang tentang Selulit ni

APA ITU SELULIT

Selulit adalah kumpulan lemak yang mudah terjadi pada lengan dan perut.Ia juga boleh mengakibatkan garis-garis kulit pecah yang selalu terjadi pada bahagian punggung/peha.Ia berlaku disebabkan pengumpulan toksin yang memusnahkan struktur kollagen dan elastin pada lapisan kulit dan juga membuatkan pengaliran darah menjadi kurang efisen.Selulit juga dikaitkan dengan pertambahan berat badan dan fungi metabolik seperti banyak makan,tidak bersenam,hormon tiroid yang tidak aktif dan alahan pada makanan.Memakan makanan berkalori secara berlebihan adalah penyebab utama pembentukan selulit.
info : infokesihatanterkini

BAGAIMANA SELULIT BOLEH TERJADI

  1. Memakan makanan pedas
  2. Tekanan dan kurang rehat
  3. Pengambilan lebihan makanan seperti gula,mentega ,lemak haiwan dan garam
  4. Terjadinya perubahan hormon seperti estrogen yang merupakan salah satu timbulnya selulit.
  5. Pengambilan kafein yang banyak
  6. Faktor fizikal
  7. Berdiri terlalu lama,berat badan yang bertambah dan tidak melakukan senaman.

Lagi cepat dan berkesan jika korang gunakan sekali dengan Bengkung Moden Mudah Guna dari Lunavie yang berkesan untuk korang yang nak shape body yang cantik dan juga dapat mengurangkan perut yang buncit

Dan selalunya ibu-ibu yang baru lepas bersalin pun mempunyai selulit.Melihat keadaan ini,of courselah akan timbul keresahan dan tidak selesa dengan selulit ni kan.,
Tapi dengan LUNAVIE CONCENTRATED CELLULITE CREAM sangat-sangat membantu mereka yang mempunyai masalah selulit ni.

 

Lunavie Concentrated cellulite cream hilangkan masalah selulit
LUNAVIE CONCENTRATED CELLULITE CREAM membantu dalam
  • Melicinkan kulit
  • Mengurangkan selulit
  • Mengukuhkan struktur kulit
  • Meratakan tona kulit
LUNAVIE CONCENTRATED CELLULITE CREAM sangat mudah untuk digunakan.Hanya sedikit sapuan,mampu untuk menghilangkan selulit.

 

krim Lunavie Concentrated cellulite cream hilangkan masalah selulit

Bagi sesiapa yang rajin workout tu,amat sesuai menggunakan Lunavie concentrated cellulite cream ni kerana krim ni panas..Bila workout,bolehlah mencairkan lemak-lemak degil yang ada di badan kita kan.Sangat-sangat recommended.

Harga jangan risau kerana ia mampu dimiliki dan Korang boleh refer kat bawah ni harga cream ni

krim selulit

Bahan-bahan yang didapati di dalam Lunavie cellulite cream ni

Lunavie Concentrated cellulite cream hilangkan masalah selulit
untuk  korang nak dapatkan produk ini,Boleh terus ke website seperti tertera di bawah ni

 
Kalau korang tak tahu cara macam mana nak order cream ni..Boleh terus klik sini 

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.