Love You Mr.Arrogant

Assalamualaikum

Malam baru dok jengah blog.Kurang sihT hari ni, menyebabkan blog langsung tak tersentuh.
Alhamdulillah..dah lega sikit sakit kepalanya ni.dah boleh teman en.husband tengok Love You Mr.Arrogant.

Seronok pulak tengok balik cerita ni.Kitorang tengok dari episode awal.lepas tu senyum berdua, gelak gelak berdua..hihihi

Esok sambung jalan jalan kat blog korang…

Need some rest…bye ols..
posted from Bloggeroid

15 Comments

  1. Minat mr arogant bila dah nak sampai kemuncak cerita..hehe

  2. rindu la kat drama ni..emmm

  3. ha..ha..ni mesti kes angau dengan mr Arrogant!!!

  4. ek ehh bukan ke kalau tgk tonton episode 1 – 11 dah kena beli?? episode 11 sampai 26 masih free kalau nak tengok??
    apa2 pun enjoy ya :))

  5. bestnyer sis?

  6. Dah tengok sampai abes! Best. Lucu. Kalau tengok waktu makan lagi best 😉

  7. Berkongsi minat yang sama yea. Selamat menonton akak dan suami 😉

  8. semoga kak sihat selalu..

  9. akak x tgk playboy itu suami aku?

  10. Take care kak

  11. tgk cite ni mst ske sgt lee tuh ngn cik mat..akak semoga cepat sihat..patut sunyi jee kite smlm ;p

  12. Kalau tengok berdua tu yg gelak-gelak bersama – feelingnya lain ye:)

  13. masih demam2 lg ne dkt LYMA ne… mmg best citer tu 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.