Lepaking di Old Town Cafe Aeon Permas Jaya

Assalamualaikum

Selepas habis seminar dr.azizan, aku ngan en.husband serta seorang lagi kawan aku pi cari kedai makan berhampiran hotel.Memang kami semua tak sempat nak sarapan pagi tadi.Dari rumah memang dah lambat la.Sampai je dah mula start pendaftaran dan masuk dewan.

Risau takut ketingaalan, kitorang pun menunggu sampai la seminar tu habis.Teguk mineral water je dalam seminar tu.

Sebelum balik, aku ngn en.husband sempat pi cuci mata dekat Aeon permas jaya.Lepas penat pusing pusing, belek sana sini, sempat sambar sehelai seluar untuk en..husband.
Aku????..sempatlah belek2 handbag..gila handbag la katakan..tapi tak beli, sebab tau budget untuk beli beg takde..

Last last lepak dekat oldtown..moh layan gambar nie..

Nite..sorry ea tak sembqng nak blogwalking hari nie.
posted from Bloggeroid

20 Comments

  1. order pe je kat old town? 🙂

  2. best akak dapat dating dengan en. hubby.. 😀

  3. salam kunjungan.:)

  4. kak ida , kecik la gmbar . tak puas tengok makanan tu hikhik ^_^

  5. salam ahad aida..guna BB so ltd BW sekarang..

  6. oh ada juga kawan Ros yang pergi seminar tu tadi.. kat regency hotel jb kan?

  7. oh ada juga kawan Ros yang pergi seminar tu tadi.. kat regency hotel jb kan?

  8. seronoknyer..

  9. mesti bnyk ilmu dpt dari seminar tu kan

  10. best juga seminar Dr Azizan, pernah hadir sekali je, menaikkan semangat

  11. ouh.. kat depan uma ayu.ehehe

  12. kalau anak2 kenit ni, takde maknenye nak saje2 lepaking, mesti nak gi kat tempat mainan jugak hehehe.

  13. ok tak seminar tu kak.. bagus juga hadir seminar nie untuk memajukan diri sendiri…

Leave a Reply

Your email address will not be published.