LEGOLAND® Malaysia Resort -Brick-or-Treat Night Party

LEGOLAND® Malaysia Resort -Brick-or-Treat Night Party | Brick or Treat Part Hallowen kembali lagi di Legoland pada tahun ini.Pastinya ia akan mmberikan kepuasan kepada mereka yang hadir pada tahun ini.

 

Kalau tahun-tahun berikutnya semasa pelancaran Brick or Treat di Legoland,dah pun gamat dengan aktiviti-aktiviti ini,apatah lagi pada tahun 2018 ni kan.Mestilah lebih banyak aktiviti.Pada bulan Oktober setiap tahun,Legoland akan mengadakan Parti Hallowen dengan lebih lagi aktiviti untuk kanak-kanak meraikan parti ini seperti Speed Building Challenges di mana mereka akan bekerjasama untuk belajar melalui MAGIC OF PLAY.

 

Banyak aktiviti di setiap sudut Legoland dikemaskini dengan aktiviti dan perhiasan Hallowen dan mereka dapat menikmati aktiviti belajar bersama keluarga,termasuk di Hut activities Trail di mana pengunjung dikehendaki menyelesaikan tugas di pelbagai pusat pemeriksaan. Keluarga juga boleh mengambil gambar yang layak di Instagram di Istana Ketawa atau menangkap watak LEGO® kegemaran mereka di Halloween Parade harian.

Setiap Jumaat & Sabtu, LEGOLAND® Malaysia Resort juga akan mengadakan Parti Malam Brick-or-Treat terbesar. Pada parti yang meriah ini, anak-anak boleh meletakkan imaginasi dan inovasi mereka untuk menguji dengan Cabaran Bangunan Pantas dan kemahiran menyelesaikan masalah mereka di Trail Brick-Or-Treat. Untuk memastikan bahawa mereka menggunakan kemahiran utama yang mereka pelajari, anak-anak yang mengambil bahagian akan diberi ganjaran dengan hadiah sehingga RM500 dan pelbagai hadiah percuma.

Untuk memanfaatkan percutian ini, keluarga perlu mengambil kesempatan pada promosi berikut: –

PromotionDetails
Brick-or-Treat Party Nights (Fridays & Saturdays | From 5.00pm to 8.00pm)Special admission ticket at RM 88
Exclusive for Premium Pass Holders

(Fridays & Saturdays | 1st – 30th October)

Bring a friend for FREE
FREE admission for Kids (aged 3 – 11)

(From 1st – 30th October)

FREE entry for kids in full Halloween costumes

 

http://kisahsidairy.com/2016/10/01/party-hallowen-brick-or-treat-di/

Loading

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *