Last Day Nur Awfiyah Ke Taska

Assalamualaikum
Ingatkan,aku ada cerita pasal Nur awfiyah di hantar ke Taska 2 hari lalu..Kalau korang tak ingat boleh baca entry aku kat SINI
Throwback gambar Taska Nur awfiyah
Bukan Taska Permata yang menggerunkan tu ocay..Taska nie berada di dalam Politeknik Sultan Ibrahim di Pasir Gudang.Di khususkan kepada pekerja-pekerja Politeknik sahaja.So,taklah risau sangat bila berada dalam kelolaan Politeknik.
Sebenarnya sehari je Nur awfiyah ke Taska nie,Disebabkan Taska ni bercuti pada hari Jumaat dan sabtu,so terpaksalah Nur awfiyah di hantar ke rumah Owner Taska ni.
Alhamdulillah,Nur awfiyah dijaga baik.Lagipun Family Owner Taska yang bernama Sue tu.Nampaknya Family sue tu dah suka dengan Budak Gemuk tu.Panggilan Nur awfiyah kat rumah Sue tu..Happy je dia kat sana,sebab ramai adik beradik sue yang melayan.Amboiiii…ko nak..kalau kat rumah kemain manja lagi..Nak berkepit..isk..iskk
Hari nie last lah dia kat rumah Sue,Minggu depan insyallah,my SIL akan jaga dia pulak..Memang dia dah balik hari jumaat,tapi disebabkan My SIL tu demam,so biarlah dia berehat.
Nak bawa dia balik ke kampung hari ni,Nanti aku cerita sebab kenapa aku nak bawa dia balik kampung..

Loading

14 Comments

  1. Seronok kalau orang jaga anak kita dgn baik kan…

  2. wah..sukalah fiya yer?

  3. Bersyukur kalau dpt orang yg dipercayai dan menjaga dgn baik.
    Semoga mudah segala urusan ya!

  4. Alhamdulillah… ramai yang menyayangi cik piya…. aunty sha pun sayang cik piya dengan ummi !! yeyyyy… meh kiss pipi cik piya sket, muahh !!

  5. Salam hujung minggu fiya & mummy..

    lega ya…

  6. Baguslah macam tu.

  7. Betul tu Kak Aida..kalau anak kita ni serasi di jaga oleh org lain kita nak buat kerja pon rasa bersemangat jer ,…

  8. bila ada budak keci, tulah yang jadi halnya nak cari tempat menjaga dan mengasuhkan….maklumlah mcm mcm hal sangat sejak kebelakangan ni

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *