Lahirnya Puteri Di Dalam Keluarga Kami

Assalamualaikum
Blog dah berhabuk ditinggalkan.Da semakin hampir nak expired domain.Insya allah..akan terus menggunakan domain yang ada.Expired pun bulan lapan nanti.
Dekat sebulan jugak tak update blog.Bukan tiada cerita yang nak diceritakan,tapi kedatangan syawal yang bermakna tahun ni membuatkan kesempitan waktu untuk update blog.Update pun menggunakan handphone je.
Alhamdulillah..setelah 38 minggu berada di dalam kandungan,puteri kami telah selamat dilahirkan masuk sahaja minggu ke 39 bersamaan dengan 4 syawal.Syukran..Allah swt permudahkan semua urusan walaupun pada mulanya banyak babak airmata antara kami.Nanti aku ceritakan.
Pengalaman melahirkan anak bukan secara normal memang terlalu perit untuk dikenang.Tapi itulah pengalaman2 yang perlu seorang ibu lalui bila terpaksa memilih untuk bersalin secara czer.
Nanti ada masa akan aku ceritakan kat kirang.Cuma ingin berkongsi kegembiraan di blog kesayangan tentang kehadiran orang baru pada 4 syawal,3.15pm.

bayi seberat 3.6kg tanpa kusangka lahirnya sungguh sihat..alhamdulillah…Ambil masa untuk berpantang pula.Banyak lagi nak cerita walaupun ambil masa yang lama untuk update cerita baru..alhamdulillah..dah pun menjadi ibu kepada dua orang puteri..

26 Comments

  1. tahniah utk kehadiran puteri ini..

  2. Tahniah kak, tak sabar nak baca kisah baby. Comel sgt, geram tgk pipi dia ๐Ÿ™‚

  3. tahniah kak..dah selamat lahir puteri baru..wahhh hepinya..

  4. Tahniah…selamat berpantang…selamat berjaga malam..hehehe

  5. aLHAMDULILLAH,TAHNIAH SIS… comelnye baby..sdp pelok tu hehe

  6. Alhamdulillah… kakak dah jangka kalau minggu akhir ramadhan tak keluar mesti raya ni dia akan dpt melihat umi/abah dan kakak dia.

    Selamat berpantang, jaga kesihatan moga semuanya ok.

  7. tahniah..selamat berpantang dan jaga kesihatan..fiqa dah selamat tempuhi 44hari berpantang..hehe..

  8. tahniah buat kak ida sekeluarga..comelnya.. besar juga baby akak ni..selamat berpantang kak, jaga diri..

  9. Alhamdulillah.. Tahniah sis! Selamat berpantang! ^_^
    RosmizaAli.Comโ„ข

  10. alhamdullilah, tahniah siti diatas kelahiran puteri comel:)
    selamat berpantang dan selamat hari raya juga buat siti sekeluarga:)

  11. Alhamdulillah…. selamat menghadapi dunia, sayang…
    tahniah kak ida sayang…. selamat berpantang ya…

  12. Alhamdulillah.. Tahniah ye sis

  13. Tahniah..semangat juga babynya tu..

  14. baby akak besar.. ceaser atau normal tak penting yg penting dua2 sihat dan selamat.. tahniah.. comel pulak tu.. selamat berpantang…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *