kisahsidairy.com lifestyle blogger my new baby born parenting blogger pregnancy

Lahirnya Puteri Di Dalam Keluarga Kami

Assalamualaikum
Blog dah berhabuk ditinggalkan.Da semakin hampir nak expired domain.Insya allah..akan terus menggunakan domain yang ada.Expired pun bulan lapan nanti.
Dekat sebulan jugak tak update blog.Bukan tiada cerita yang nak diceritakan,tapi kedatangan syawal yang bermakna tahun ni membuatkan kesempitan waktu untuk update blog.Update pun menggunakan handphone je.
Alhamdulillah..setelah 38 minggu berada di dalam kandungan,puteri kami telah selamat dilahirkan masuk sahaja minggu ke 39 bersamaan dengan 4 syawal.Syukran..Allah swt permudahkan semua urusan walaupun pada mulanya banyak babak airmata antara kami.Nanti aku ceritakan.
Pengalaman melahirkan anak bukan secara normal memang terlalu perit untuk dikenang.Tapi itulah pengalaman2 yang perlu seorang ibu lalui bila terpaksa memilih untuk bersalin secara czer.
Nanti ada masa akan aku ceritakan kat kirang.Cuma ingin berkongsi kegembiraan di blog kesayangan tentang kehadiran orang baru pada 4 syawal,3.15pm.

bayi seberat 3.6kg tanpa kusangka lahirnya sungguh sihat..alhamdulillah…Ambil masa untuk berpantang pula.Banyak lagi nak cerita walaupun ambil masa yang lama untuk update cerita baru..alhamdulillah..dah pun menjadi ibu kepada dua orang puteri..

About Author

Blog about parenting, tips parenting, deco, homeschooling activities, travel and beauty.Welcome to kisahsidairy blog

(26) Comments

  1. Siti Badariah Baharin says:

    tahniah utk kehadiran puteri ini..

  2. Syida Rasyidah says:

    Tahniah kak, tak sabar nak baca kisah baby. Comel sgt, geram tgk pipi dia 🙂

  3. Zee Suhaini says:

    tahniah kak..dah selamat lahir puteri baru..wahhh hepinya..

  4. Tahniah Dan selamat berpantang siti 😉

  5. tahniah sis…slmt berpantang…

  6. alhamdulillah tahniah kak… comel tgk..bambam

  7. aLHAMDULILLAH,TAHNIAH SIS… comelnye baby..sdp pelok tu hehe

  8. Syukur Alhamdulillah. Tahniah Ferd. 🙂

  9. Alhamdulillah… kakak dah jangka kalau minggu akhir ramadhan tak keluar mesti raya ni dia akan dpt melihat umi/abah dan kakak dia.

    Selamat berpantang, jaga kesihatan moga semuanya ok.

  10. Alhamdulillah…tahniah kak

  11. tahniah..selamat berpantang dan jaga kesihatan..fiqa dah selamat tempuhi 44hari berpantang..hehe..

  12. tahniah buat kak ida sekeluarga..comelnya.. besar juga baby akak ni..selamat berpantang kak, jaga diri..

  13. Alhamdulillah semuanya selamat.Tahniah kak & family..comel baby

  14. Alhamdulillah.. Tahniah sis! Selamat berpantang! ^_^
    RosmizaAli.Com™

  15. Tahniah…selamat berpantang…selamat berjaga malam..hehehe

  16. alhamdullilah, tahniah siti diatas kelahiran puteri comel:)
    selamat berpantang dan selamat hari raya juga buat siti sekeluarga:)

  17. tahniah..selamat berpantang

  18. Alhamdulillah…. selamat menghadapi dunia, sayang…
    tahniah kak ida sayang…. selamat berpantang ya…

  19. selamat kak…comel sangat baby akak…

    alhamdulillah selamat berpantang tau…

  20. wan muliani says:

    Alhamdulillah.. Tahniah ye sis

  21. Noriza Abdul Rahman says:

    Tahniah..semangat juga babynya tu..

  22. baby akak besar.. ceaser atau normal tak penting yg penting dua2 sihat dan selamat.. tahniah.. comel pulak tu.. selamat berpantang…

  23. Alhamdulillah… Tahniah…

  24. alhamdulillah.. welcome to the world sayang =)

  25. tahniah kak! comei gebu anak akak 🙂

  26. Semangat nya bby bru lahir. Hee

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *