Lagu Meluruh Dari Alyah menjadi kegemaran Umi - Kisahsidairy.com

Lagu Meluruh Dari Alyah menjadi kegemaran Umi

Lagu Meluruh Dari Alyah menjadi kegemaran Umi

Lagu Meluruh Dari Alyah menjadi kegemaran Umi |Antara peminat Alyah jugaklah umi ni.Nak² bila Alyah keluarkan lagu baru untuk Drama Cemburu seorang perempuan.

Yang mengikuti cerita Cemburu Seorang Perempuan tu taulah akan lagu tu.Memang sedih.Lagi sedih bila layan cerita tu tau.

Korang dah tengok belum video klip terbaru dari Datin Alyah ni?

VIDEO KLIP MELURUH – ALYAH

Bila tengok video mesti nak baca lirik lagunya sekali kan..Dah menitip dibibir umi lagu ni.

LIRIK LAGU MELURUH- ALYAH

Diamku tak bererti aku akur
Diamku tak bererti aku hancur
Isi hatiku bukan menzahirkan kita
Semua menjadi rahsia.
 
Haruskah aku meluruh
Bagimu dosaku hina tak terhitung
Biar kali yang terakhir ku bertanya
Apakah sebenar yang kau inginkan dari diriku
 
Mmmmm…
 
 
Senyumku bukan kerna aku gembira
Senyumku bukan kerna aku bahagia
Setiap waktu jiwaku meronta resah
Merengkuh cinta yang makin tersisa
 
 
 
Haruskah aku meluruh
Bagimu dosaku hina tak terhitung
Biar kali yang terakhir ku bertanya
Apakah sebenar yang kau inginkan dari diriku
Ku berikan
 

Umi akan support datin alyah ni sebab suara dia sedap.Talented dari dulu lagi tau…Abaikan cerita-cerita personal dia sebab kita support talent.Kisah peribadi tu biarkan jelah dia sebab dia pun manusia macam kita kan…

 

ok…nak layan lagi…By the way thanks datin alyah sebab repost ig story kita…heheheh

Mommy Blogger | Johor Blogger (JDT Blogger) For Any Collaboration | Events | Review | Sponsorship Email : sitirohaida81@gmail.com

One thought on “Lagu Meluruh Dari Alyah menjadi kegemaran Umi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *