Kotak Komen Yang Nampak lebih Simple

Assalamualaikum
Mungkin aku baru perasan tentang benda nie..Tapi takpelah…aku publishkan jugak entry nie.
Aku suka dengan kotak komen yang berwajah baru nie..nampak lebih simple dan kemas..
kotak komen
simple kan…aku suka kotak komen nie…
tu jerk…

Loading

21 Comments

  1. menarik jugak ni..boleh la buat tutorial macam mana nk buat kan..hee ๐Ÿ˜€

  2. hihihi, mama terperasan petang tadi…

  3. Kita pun terperasan petang tadi aida..ingatkan kita yang tukar setting dia..nway kita suka coz nampak lebih kemas…

  4. Hahaha… Seriously tak perasaan… Baru je check kat blog sendiri tadi…

  5. Dah berkurun, memang wajar diberi sentuhan yg lebih segar.

  6. cik akak pun tadi kak….tengok je dah berubah…baru dua hari tak aktif..tengok je dah tukar ๐Ÿ™‚

  7. suka jugak ๐Ÿ™‚ simple dan kemas… kecik je kotak dia ๐Ÿ™‚

  8. husna pon baru perasan..:)

  9. ha ah . saya pun perasan . setiap blog yg saya komen , kotak komen dah jadi camni . diseragamkan kot …

  10. memang cantik..

  11. yep..suka jugak…simple & nice org kata..hehe

  12. sy pun bru perasan =) tiba2 je bertukar..nsb baik mesra pgguna

  13. yala.. saya pun baru perasan tadi.. ingatkan blog saya saja.. huhu tp xpe yg penting xmemeningkan kepala org yg nak komen kat blog kite kan.. hehe

  14. betul tu kak.. suka kotak ni.. comel je..

  15. haha..iman bru nk tny.cmne nk buat?eceh3…tapi kalai pkai pop up window boleh ke

  16. Suka jgk kotak komen smartphone version ni..

  17. Tulah sejak semalam dah bertukarkan…. sama je ngan yg dulu…kann

  18. a'ah la kak, kenit pun perasan pagi tadi hehe. Rasa selesa komen camni. Memang ada perkembangan (^_^)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *