Komisen Pertama Dari Ashadee

Assalamualaikum
Alhamdulillah…Walaupun bermula dengan hasil yang sedikit,Tapi sedikit sebanyak menyumbang kepada semangat untuk terus mencuba.
Hasil pertama komisen dari Ashadee.Walaupun kecil nilainya tetapi tetap bermakna..memberikan semangat untuk meneruskan  lagi usaha menulis.
Berkat dari perkogsian cerita dari Blogger HasrulHassan yang senantiasa menerima komisen dari Program Affiliate ,aku cuba untuk menjana pendapatan dari program² seperti ini jugak..Mana tau
Program seperti ini,kalau kita giat untuk mencuba,insha allah,mesti tersangkut dua atau tiga komisen..Sebab tu kita harus terus mencuba dan menghasilkan entry-entry terbaik untuk mendapatkan hasil yang lumayan.
komisen ashadee
Ashadee merupakan satu platform Affiliate kepada blogger untuk mendapatkan pendapatan sampingan.Bukan sekadar sampingan,tetapi juga boleh dijadikan bisness online sendiri.
Tanpa memerlukan modal,kita juga boleh mendapatkan pendapatan yang tinggi dengan hanya melalui Affiliate Program seperti ini.
belajar teknik Penulisan
Komisen yang diberikan juga bergantung kepada sesebuah produk tu jugak.Ada komisen yang melebihi 80% untuk setiap produk..wah..menarik kan..
Banyak Ebook dan buku yang kita boleh pelajari untuk Buat duit dengan Afiilliate .Selain itu juga ,kita perlu mempuyai sedikit sebanyak ilmu tentang SEO untuk menarik ramai pembaca atau pembeli mengetahui lebih lanjut tentang Produk tersebut dengan membaca Kitab Teknik SEO merah Jambu.Harga yang ditawarkan untuk teknik SEO Merah Jambu ini sangatlah berpatutan.

so kepada korang yang ingin mencuba,teruskan usaha.Jangan pernah untuk berputus asa..emm…apa lagi…jom jana pendapatan dengan Program Affiliate dari Ashadee nie.

Loading

19 thoughts on “Komisen Pertama Dari Ashadee

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *