Kerana Perebutan Kuasa

Assalamualaikum
Macam-macam hal la bebudak opis nie..Bila dah takde kerja,inilah jawabnya..EH..eh…banyak pulak up entry hari nie..haha…tu time ada idea nak buat..
Just nak bagitau korang nie la kan,Aku ada up satu entry berkenaan dengan bisness tudung,maksudnya nanti ada entry bergambar keluaran tudung terbaru De salma…Itu just entry untuk mereka-mereka yang mencari tudung De salam terkini..Biasalah.networking tu penting dalam bisness…Buat masa nie belum terfikir lagi nak bina blog untuk Bisness aku nie..Aku lebih suka guna Instagram dan Facebook je..Tapi aku tau,ramai kat luar sana yang mencari perkara yang diingini menggunakan google..So,hehehe..salah satu cara untuk aku memasarkan perniagaan aku adalah dengan cara nie.So,harap korang tak fening lalat masuk blog aku..Blog aku masih lagi berkenaan dengan Personal blog..hehehe…
occay,back to our story la kan..apa yang direbutkan tu..
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
Buah pisang nie jugak yang nak direbutkan…So,perlu ada nama supaya tak dicuri..hahahaha..
Itu jelah kisahnya budak-budak opis nie…eceh…ada je yang nak menjamu mata dengan pisang nie..Pisang nie boleh melawaskan pembuangan air besar..
Memang selalu jugak nak mengamalkan makan pisang nie..Kaya lah uncle yang jual depan kilang nie..pisang nie di jual dengan harga RM1..Berbaloi tak..uhuk…Dah takde kat tempat lain,singgit pun singgit la..
Tapi nie bukan aku beli…Cidot,si receptionist aku yang bagi..emmm..aku tak faham kenapa mesti kena tulis nama kat pisang tu..Takut perebutan kuasa mutlak ke atas pisang nie mungkin..
Sesambil kerja lebih masa nie,boleh la blogwalking…tetiba rindu kat budak bambam tu…

siti Rohaida

Blog about parenting, tips parenting, deco, homeschooling activities, travel and beauty.Welcome to kisahsidairy blog

21 thoughts on “Kerana Perebutan Kuasa

  • August 25, 2014 at 11:54 am
    Permalink

    hehe..ingt zaman kolah ren dulu..hehe

  • August 25, 2014 at 1:13 pm
    Permalink

    hihi siap tulis nama lg tu..:)

  • August 25, 2014 at 11:16 am
    Permalink

    hahahhaa…ingat perebuatan kuasa ke..ahaha..pisang je kott

  • August 25, 2014 at 1:05 pm
    Permalink

    ohhh pisang !! sha kalau kena pisang yang sedap… memang berulang ! tapi pottasium tinggi, sha tak boleh amik pottasium lebih… tapi pisang… sedap !

  • August 26, 2014 at 12:11 am
    Permalink

    hahaha… siap ada nama bagai..

  • August 26, 2014 at 2:00 am
    Permalink

    hihihihih mcm tu pun boleh ye… lawak lawak.. tp bagus pun,, boleh hilangkan stress kan

  • August 26, 2014 at 7:21 am
    Permalink

    singgit tuh agak mahal ler kak..
    amboii siap ada nama bagai..memang kalo ada yang cilok sajer la tu nak kena..

  • August 26, 2014 at 3:25 am
    Permalink

    sebijik macam kerusi sek rendah dulu! kalau tak tulis kerusi, sah sah kena rembat dek orang -_-

  • August 26, 2014 at 9:47 am
    Permalink

    akak!!!!!!!!smpai ati post kat blog…ahahahahahahahha…malu sye!!huahuahuahua…

  • August 26, 2014 at 10:09 am
    Permalink

    Hak milik terpeliharatu…….so jangan berami hambik haaa….hehe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *