Kenapa Jadi HTTPS?

Assalamualaikum
Dok pening kepala memikirkan blog ni..Dah jadi macam macam hal pulak..hari sabtu kena malware Detect,
Keluar tetiba https..
Hari nie pulak bila nak edit html dah save keluar pulak nate beruk nie!!(jangan ikut perkataan ni..tak bagus untuk kesihatan)
Mood???berubah 360 darjah..Sakit kepala rasanya…
tulah menggatai sangat kununnya terror…last2 jadi macam nie.ke ada setting dalam computer nie bertukar…adeh…pening..
#aptb

25 Comments

  1. hahahaha…sabar sabar..nanti ok kot. pernah jugak jd camni, rasa nka hurmmm..hihihi

  2. dah ok ni..cun jer

  3. Blog kita pun sama..meracau he..he..suspen jugak takut ni my lappy yang rosak..nway not to woory too much k..take care ya!!!

  4. la, napo ler jadi lagu ni pulak !

  5. skg dah ok kot..kan.. teruskan berblog.. 🙂

  6. Nampak elok jer

  7. bole baca juga ni….edit mengedit ni saya x terror so tak dapat nak nolong…huhu

  8. aiza, blog dah ok ke?? kita pun jadi macam ni.. nak buat macam mana ek??
    nak save layout tak boleh ni.. dia keluar https gak.. tak cantik dah blog..mind to share??

    http://www.msfarahnadia.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published.