Keep Pray For MH17

Assalamualaikum
Sumber :fb
Selamat Pagi,Di hari yang mulia ini,mendapat berita yang sangat menyedihkan bagi rakyat Malaysia.Pesawat MAS MH17 dilaporkan terhempas Di Ukraine berhampiran sempadan Russia.
Pesawat Itu dalam penerbangan dari Armsterdam ke Kuala Lumpur dengan membawa 280 penumpang dan 15 anak kapal.
Lokasi terakhir pesawat MH17
Lokasi  terakhir pesawat MH17 
sumber :sini
“Pesawat Boeing 777-200 Malaysia Airline Penerbangan MH17 berlepas dari Amsterdam pada 12.15 pagi (waktu Amsterdam) pada Khamis ke Kuala Lumpur itu dijadual tiba di Kuala Lumpur pada 6.10 pagi waktu Malaysia hari ini. – BERNAMA”
Memang amat menyedihkan bila berlakunya tragedi kedua dalam tahun ni..Moga Allah melindungi bumi kita dari segala macam bencana..amin
Sama-samalah kita mendoakan yang terbaik untuk pesawat MH17.Segala yang berlaku mungkin ada hikmahnya..Kepada Keluarga pesawat MH17,moga sentiasa tabah dalam menghadapi ujian ini..

Loading

12 thoughts on “Keep Pray For MH17

  1. Assalamualaikum.. Allahurabbi.. sedih baca berita tentang ni. semoga ahli keluarga mangsa tabah menerima pemergian org tersayang. Al-Fatihah

  2. Takziah buat keluarga mangsa… semoga diberi ketabahan kpd mereka semua utk menghadapi tragedi yg mendukakan ini.. Al Fatihah kpd mangsa yg beragama Islam. Al Fatihah… aamiin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *