Kalau Aku Kaya!!

Assalamualaikum
Emel
Orang yang nak bagi aku duit..muahahaha..
kalau aku Kaya
Tetiba aku dapat emel..ada orang wariskan aku duit sebanyak 300k euro..bila convert Ringgit..Agak-agak kaya tak aku…
Heh..takat nak bawak semua blogger buat gathering…Small the matters la…Siapa ada hutang along tu..Aku boleh tolong da…Mak pak aku tu,aku belikan banglo 3 tingkat siap swimming Pool…
Semuanya dihujung jari…
Itu Kalau aku kaya
dreaming
jangan nak mimpi sangat la….Bangunnnn!!!!!
versus verangan…

34 Comments

  1. kalau aku kaya~ hari2 hari raya~

  2. Fuh… Memang best la…

  3. mcm2 la email skang ni..xde kejer lain la spammer semua tu

  4. Kak ina pun pernah dapat email tu…tak kuasa nak layan kan… apapun salam kenal ye awak 🙂

  5. macam2 sekarang hehe

  6. Kalaulah dapat betul..bestkan aida..he..he..anyway dia orang cakap kalau nakkan sesuatu kita mesti berangan dulu..In Shaa Allah one day mesti dapat..so kena berangan dari sekarang..he..he

  7. aiza tak suka emel spam macam tu.. nampak benar dia nak menipu kita.. kalau betul kaya best juga (aiza pun berangan ni).. hihi..

  8. hihi, berdoa kak, insyaallah…

  9. wooo beznye jd kaya..hikhik
    yumida isi tabung Nuffnang sini – shell – selamat menabung 🙂

  10. memang best jd kaya tp mna ada org nk bgi duit percuma je..nmpak benor menipu. hikhik

  11. hehe..tula kan sis,bestnya kalau aku kaya:)

  12. hahaha.
    kalau aku kaya hari2 hari raya. bil2 jiran keluarga aku belanja semua.
    kalau aku kaya aku beli segalanya.

    cewahhh.
    kalau lah kan 😛

  13. bijak betul mereka ni. kalau macam ni dah ramai benti keje sebab dah kaya raya

  14. Assalamualaikum kak. hehe lawak je. haritu pun ada orang nak bagi sheila duit, siap minta akaun bank. ingat bank sheila tu banyak duit ke nak curi? hehehe

  15. Wah!!! kalao dah kaya jangan lupa beli batik saya ye! hahhaha 🙂

  16. Hehehe…bagilah sikit kalau dah kaya tu Siti. Kuikuikui..old school trick la dia orang nih.

  17. seronoknya kalau kaya! deno pun ada juga dpt mcm tu…. terus delete

  18. hik..hik..hik.. somel nyer dia berangan… polow sini juga,.. jom terjah kita pula

  19. yang ni ok la jugak kak, kenit punyer ada drama sikit. Orang tu konon mati dalam plane crash pastu wariskan kenit hartanya 2 billion euro hahahaha. Kalaulah benar ….. hari hari hari raya!! hehehe

  20. hehehhehhee..

  21. saya pun dapat email cam tu … hahahaaaa … masih byk lagi penipu bodoh rupanya …

Leave a Reply

Your email address will not be published.