Kad undangan Dah Pelbagai

Assalamualaikum
Beberapa hari lepas,dapat kad undangan yang bagi cukup kreatif dan dari segi lain macam tak sesuai untuk di buat sebagai kad undangan..Tapi itu bagi aku la kan..
Mungkin korang pun dah agak apa yang aku ceritakan ni kan..
Dulu aku pernah dapat kad undangan macam bil api dan air..
Sekarang ni yang aku terima adalah sekeping cheque undangan berwarna kuning..Kalau dah warna kuning macam nie,confirmlah korang tau dari bank mana kan…heheheh..
Apa pun yang pasti,aku terima banyak kad undangan musim cuti sekolah nie,ada yang aku tak dapat nak datang sebab awfiyah kecik lagi..Takut dia meragam pulak..
See…kreatif sungguh diorang nie kan,,
Tapi aku lebih suka kad yang ada banyak katun comel-comel tu..
Nak blogwalking untuk segmen dari deno pulak..

24 Comments

  1. haha sebijik kad kahwin kawan saya bulan 5 ritu..cheque maybank jugak. haha

  2. macam macam design yang ada sekrg

  3. santik kad tu…hehhehe

  4. wahh…sudahlah jemput datang kenduri kawin..dapat cek lagi, best giler tuhh..hehehehe

    Regards,
    -Strider-

  5. ish mcm skarag..dulu trend mcm laman sosial..
    skrg bentukcek..bil api..air..smua ada he..he..
    klikx3

  6. betul2 skrg mcm2 design kad kawin..baru ni dpt kad kawin bil air & bil eletrik…hehe

  7. parents saya pernah dpt kad bentuk bil air, bil letrik tpi yang paling kreatif sekali kad undangan boarding pass

  8. kalau la ade tulis amount sekali kat cheque tu kan best.. dah mcm2 dah kad kahwin versi melinium sekarang

  9. Bentuk cek, bentuk passport, buku tulis sekolah dan banyak lagi kan…
    Kakak pun tak berhenti ke majlis org kawen…

  10. setiap org ade kesukaan masing2 kan. so, different people can make a different thing that can make the world be more exciting. aicehh. hehehe. anyway, cx ok je mane2 kad kahwin asalkan simple :))

  11. Wahh.. cek tu kena jaga baik2.. klu tertinggal kat seat kereta, silap2 kereta pulak kena pecah hahaa.. 😀

  12. Dulu masa nk kawin ckup hti hti nk pilih buat kad kawin. Sbb nya abh x bg buat kad yng pelik2…

Leave a Reply

Your email address will not be published.