kisahsidairy.com

Kad undangan Dah Pelbagai

Assalamualaikum
Beberapa hari lepas,dapat kad undangan yang bagi cukup kreatif dan dari segi lain macam tak sesuai untuk di buat sebagai kad undangan..Tapi itu bagi aku la kan..
Mungkin korang pun dah agak apa yang aku ceritakan ni kan..
Dulu aku pernah dapat kad undangan macam bil api dan air..
Sekarang ni yang aku terima adalah sekeping cheque undangan berwarna kuning..Kalau dah warna kuning macam nie,confirmlah korang tau dari bank mana kan…heheheh..
Apa pun yang pasti,aku terima banyak kad undangan musim cuti sekolah nie,ada yang aku tak dapat nak datang sebab awfiyah kecik lagi..Takut dia meragam pulak..
See…kreatif sungguh diorang nie kan,,
Tapi aku lebih suka kad yang ada banyak katun comel-comel tu..
Nak blogwalking untuk segmen dari deno pulak..

About Author

Blog about parenting, tips parenting, deco, homeschooling activities, travel and beauty.Welcome to kisahsidairy blog

(24) Comments

  1. Nur A.Z says:

    haha sebijik kad kahwin kawan saya bulan 5 ritu..cheque maybank jugak. haha

  2. Ija Rased says:

    macam macam design yang ada sekrg

  3. Anim Daim says:

    santik kad tu…hehhehe

  4. Azlan Strider says:

    wahh…sudahlah jemput datang kenduri kawin..dapat cek lagi, best giler tuhh..hehehehe

    Regards,
    -Strider-

  5. Wah… Cek tu… Kalau betul kn best.. Hehe

  6. uihh memang rare ni hihi

  7. ish mcm skarag..dulu trend mcm laman sosial..
    skrg bentukcek..bil api..air..smua ada he..he..
    klikx3

  8. Sally suka kalau yg bentuk poskad tu…tak pun yg passport..hahaha

  9. Dulu sepupu kawin dia bagi kad macam ticket kapal terbang dengan passport… Sangat awesome 🙂

  10. betul2 skrg mcm2 design kad kawin..baru ni dpt kad kawin bil air & bil eletrik…hehe

  11. parents saya pernah dpt kad bentuk bil air, bil letrik tpi yang paling kreatif sekali kad undangan boarding pass

  12. kalau la ade tulis amount sekali kat cheque tu kan best.. dah mcm2 dah kad kahwin versi melinium sekarang

  13. org skrg makin kreatif dan berani

  14. Bentuk cek, bentuk passport, buku tulis sekolah dan banyak lagi kan…
    Kakak pun tak berhenti ke majlis org kawen…

  15. Awesome la. Macam-macam dah sekarang. 🙂

  16. dah tak macam dulu kan..kreatif betul yg design ni.

  17. setiap org ade kesukaan masing2 kan. so, different people can make a different thing that can make the world be more exciting. aicehh. hehehe. anyway, cx ok je mane2 kad kahwin asalkan simple :))

  18. sempoi pernah dapat kad kahwin boading pass 2 kali plak tu

  19. Wahh.. cek tu kena jaga baik2.. klu tertinggal kat seat kereta, silap2 kereta pulak kena pecah hahaa.. 😀

  20. sempoiiii…x penah dpt lg la cmni

  21. kad undangan sekarang ni memang kretif2…

  22. Sktg nih kad kawen memg mcm mcm..kreatif sgguh

  23. sedap sikit buat koleksi awk.. 😛

  24. Dulu masa nk kawin ckup hti hti nk pilih buat kad kawin. Sbb nya abh x bg buat kad yng pelik2…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *