Kad Raya untuk tahun ni

Assalamualaikum
Bila dah masuk ramadhan nie,of courselah sibuk nak bagi kad raya pada kawan-kawan yang jauh kan…Kalau masa sekolah dulu,kawan sebelah meja pun nak kasi kad raya…betul tak..
Kad raya nie memang dah sinonim dan makin lama makin kurang orang nak bagi kad raya..Tapi start tahun lepas,rasa macam kembali zaman bersekolah dulu..banyak dapat kad raya dari rakan alam maya khususnya rakan blogger…Seronok ooo…Rasa nak kumpul lagi..
Kalau tahun lepas aku memang tempah khas kad raya nie untuk rakan bloggers,tapi tidak tahun nie…Sebab banyak sangat perancangan yang terbengkalai yang aku tak dapat nak laksanakan..cewahh…
Mungkin aku akan beli kat kedai yang cute miut…Ingat nak beli yang versi kartun tu..Nostalgia kan..
Macam kat bawah nie…suka tak..suka tak…hehehe…
macam ni pun ok jugak kan
sumber:google
yang ni pun ok jugak.sumber gambar : google
Tak pun yang macam ni..Nostalgia kan…
sumber:google
Walau macam mana payah pun,aku still akan membalas kad raya mereka yang memberi..masih lagi berhutang kepada Top Komentar aku…huhu..sedihnya..

14 Comments

  1. lama dah tak dapat kad raya ceni. Semua guna fon je..

  2. rindu sangat kad2 raya ni… sekarang orang main tag2 je… dah takde kad raya bersetem dah… sedih…

  3. Bestnye dapat kad raya.. Dolu2 ade laa..skrg ni orang wish raya pakai sms, whatsapp, wechat. Huhu. Tak best yg tu. Nak jugak kad raya!

  4. dulu masa sekolah, suka kumpul kad raya,then gantung kat rumah,meriah..terkenang zaman dulu…

  5. tahun ni kalau larat.nak gak berbalas kad raya. hihi

  6. T kasih kerana mengingatkan… mmg nak kena beli kad raya jugalah.. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.