Kad Raya Dari Blogger

Assalamualaikum
Alhamdulillah..tercapai jugak apa yang diingini.Mengumpul kad raya dari blogger amat menyeronokkan.
Pelbagai corak dan warna kad raya special  and limited edition dari mereka.
Hari nie si receptionist bagitau kat aku,ada surat dari Sabah…Sabah??!!!
siapakah itu..Rasa takde beli barang online ke ape ke dari sana…
Rupa-rupanya blogger dari Sabah kirim kad raya kat aku..maksudnya nie blogger ke3 yang bagi kad raya kat aku..bestkan…
nak tau siapa yang mengirimnya????

Dari blogger : www.qaleshyaumairah.com

Dari blogger :www.kisahemasputih.com
aku suka tang kad blogger uzu nie..cantik kad dia..
for both of you thanks for the cards..hopes tahun depan dapat lagi 🙂
aku dah letak kat tepi meja untuk aku jadikan kenang kenangan,,,

34 Comments

  1. Alhamdulillah aida..ada yang ingat ya..kalau kita hantar yang elektronik punya nak tak..coz kita dah lama tak guna card. yang ada official punya..

  2. @Raudzah Z
    aida terima dengan ikhlas klu raudzah nak bagi.. 🙂

  3. bestnyer dpt kad

  4. @Sheila Salim
    xpe…tahun depan kita hantar kad raya kat awk ye…

  5. @Nao Mei
    nanti tahun dpan kita bagi kat cik akak pulak ea…

  6. salam jumaat..
    wah..bestnya dapat kad dari blogger..

  7. fae xde kad raya dari kawan2 blogger sebagai kenangan huhu 🙁

  8. was best2….! deno ada dapat dari kak shida 🙂

  9. Assalamualaikum awak. bestnyaa. sheila pun baru tahun ni nak kumpul kad raya. nak hias kat rumah. hehehe tapi satu kad pun belum dapat lagi. heeeeeeeeee. harap2 ada yang sudi hantar 🙂

  10. hehe cantik kad raya tu.. kreatif ..

    akak belum lagi dapat. (#mcmmlahadaorgnakbgpun# muehehehhe..

  11. Salam Ramadhan Ida,..maaf sgt lama kak intan x mai singgah sini..huhu…jarang on 9 blog..ida sihat? Wah bestnya dapat kad raya…kak intan pon dapat..dr blogger juga

  12. wah ! cantiknya kad raya..kita pun xde nk kasi kad raye..sumenya hntr melalui zaman moden..hehe

  13. amboi seronoknyer… singgah baca bila sakit berkurang hari ni

  14. bestnyer dpt kad raya

  15. Seronok dapat kad raya tradisional..boleh simpan buat kenangan..

  16. Siapakah yang sudi mgirimkan kad padaku….heh3x….lama dah xdpt kad ni..dptpun dr My hubby….
    Skrg semua nak digital…
    Teringat time dolu2

  17. Salam ziarah sambil ajak join GA… Sudi2lah join GA saya 🙂 Seronoknya dapat Kad Raya…. Skrg ni banyak ecard jer… Feeling tak sama cam dulu..

  18. bestnyer dapat kad raya 🙂

  19. seronok dapat kad raya dari rakan blogger kan..boleh disimpan sbg kenang kenanagn..:)

  20. wah..bestnya… hehehe.. mesti rasa tak sabar nak beraya ni kan??hehehe

  21. x de sape yg sudi beri saya kad raya … huhuhuuu

Leave a Reply

Your email address will not be published.