BLOG

Kad Raya Dari Blogger

Assalamualaikum
Alhamdulillah…Ada juga yang mengingati diri ini.ececeh ayat..Tak menahan tau!Memang syokkan bila dapatkad raya.Zaman sekarang ni,mana ada lagi orang nak bagi kad raya macam dulu-dulu..Ada tu memang ada,tapi taklah semeriah dulu..kalau dulu,boleh buat pameran tau.
Tahun ni,tak sehebat tahun-tahun lepas,setakat ni ada dua kad raya dari blogger Khaty Rbain dan juga Shida.
Tara..setakat ni aku dapat 4 kad raya.Dua dari blogger dan dua lagi dari supplier company aku
Lama aku tak bagi kad raya pada blogger,insya allah tahun depan nak bagi kad raya untuk blogger..

About Author

Blog about parenting, tips parenting, deco, homeschooling activities, travel and beauty.Welcome to kisahsidairy blog

(3) Comments

  1. Kita pun ada dpt card raya dari kak shida dan khaty Rbain .
    jemput singgah http://akukaudansesuatu.blogspot.my/

  2. Aah..tahun ni kita dpt 1 jer…hehehe dan sibuk sampai lupa nk plan buat kad raya..next year la..

  3. banyak la tu. Ain baru 2 hahaha.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *