Jual Produk Korang secara online di Pgmall.my dengan mudah

Jual Produk Korang di Pgmall.my untuk pulangan yang berganda

Jual Produk Korang secara online di Pgmall.my dengan mudah | Sejak berlakunya wabak Covid-19 di seluruh Negara.Ramai yang lebih berhati-hati dalam aktiviti luar.

Disebabkan kerisauan mereka untuk keluar rumah takut dijangkiti Covid-19 ni, ramai yang suka membeli belah secara online.Peningkatan mendadak mereka yang membeli secara online ni sangat-sangat luar biasa.

Oleh sebab itu ramai peniaga-peniaga bertukar arah daripada menjual secara offline sekarang ini telah memasuki perniagaan secara online di mana ianya lebih jimat berbanding berniaga secara offline.

Antara perkhidmatan E-commerce yang banyak membantu peniaga-peniaga kecil memasarkan produk mereka secara atas talian adalah PG Mall.Apa itu Pgmall?

KENALI Apa itu PG Mall

PG Mall adalah 1st LOCAL E-COMMERCE PLATFORM( online shopping platform) yang berkonsepkan consumermerchant.Ada ‘added value’ disini dimana pembeli dan penjual akan menikmati insentif dari pihak PG Mall.

PG Mall ataupun pgmall.my merupakan platform E-dagang Nombor 1 di Malaysia.Merupakan satu-satunya platform E-dagang yang ditubuhkan sejak tahun 2017 dan sehingga kini mempunyai lebih daripada 1 juta pelanggan berpangkalan di seluuh ASIA TENGGARA(SEA)

Konsep consumermerchant ini adalah yang pertama di dunia yang mana boleh dapat insentif pembelian sendiri setiap kali membeli belah di PG Mall dan pembelian oleh pembeli lain yang mendaftar melalui referral link.

PG Mall sentiasa memastikan harga produk dan perkhidmatan yang ditawarkan adalah rendah dan tidak membebankan pembeli.

PG Mall ranked TOP 3 di Iprice insight report :https://iprice.my/insights/mapofecommerce/en/

KENAPA PERLU JUAL PRODUK KORANG DI PG MALL

Jual Produk Korang di Pgmall.my untuk pulangan yang berganda

Banyak sebab yang menarik yang korang kena ketahui apabila korang menjual produk korang di PG Mall.Antara kelebihan jual barang PG Mall adalah :-

 

 

  • Lebih daripada 1,000,000 pelanggan (dan masih berkembang) di seluruh Asia Tenggara (SEA).
  • PG Mall adalah satu-satunya platform yang mempunyai semua rakan e-dompet utama (Maybank QRPay, TouchnGo e-wallet, Boost, GrabPay, Alipay dan lain-lain), dengan ini ia memberi dorongan kepada pedagang untuk menangkap lebih banyak pembeli dengan pemeriksaan yang banyak- pilihan keluar ada.
  • PG Mall mempunyai kumpulan pelanggan yang menyokong kuat yang mempromosikan peniaga di PG Mall ke rangkaian dan media sosial mereka mengenai pengalaman membeli-belah.
  • PG Mall mempunyai pasukan MIS dalaman yang kuat yang membolehkan pedagang melakukan pelbagai kempen dan integrasi kedai kreatif
  • PG Mall menyasarkan sekurang-kurangnya 10k penjual untuk menyertai tahun ini.
  • Tidak ada kos untuk menjadi peniaga di PG Mall.
  • Pedagang disokong dengan kempen kreatif biasa yang bekerjasama dengan e-dompet dan bank yang berlainan setiap bulan mendorong penjualan dan lalu lintas ke kedai.
  • PG Mall disatukan dengan SelluSeller, EasyStore, iStoreiSend, urStore, tresGo, Etailer Gateway, Red Dino dan lain-lain, selamat datang semua penjual yang menggunakan perkhidmatan ini untuk menaiki PG Mall
  • Rakan kongsi dengan 3PL: POS Laju, Skynet, Gdex, JnT express, abx express, DHL, easy parcel dan lain-lain

Jual Produk Korang di Pgmall.my untuk pulangan yang berganda

So, sekiranya korang ada barangan yang nak dipasarkan bolehlah terus mendaftar di sini < LINK> sekarang

Jom sertai penjual yang memasarkan barang korang di Pgmall.my ni.

Keuntungan lebih berganda dari sebelumnya

 

Maklumat lanjut tentang PGmall boleh lihat details di bawah ye.


Website: PG Mall
Instagram: https://www.instagram.com/pgmall.my/

 

#PGMall #onlineshopping #shopping #MalaysiaNo1ecommerceplatform #ecommerceplatform #Sellnow #Goecommerce #joinusnow #Sellonline #sellonpgmall

13 Comments

  1. Makin banyak dah online shopping untuk kita tiris kan poket.. Shoppinggg.. Heee

  2. Wah boleh la syorkan pada rakan2 yg berbisnes nnt utk cuba di PGmall pula

  3. eh okayy, serius nak install nanti sebab dia boleh guna semua e-wallet..nak pakai duit dalam touch n go e-wallet ni sebab hari tu tertopup lebih pulak…thank tau kak, share!

    nak jadi peniaga, lambat lagi…kena cari barang dulu..haha

  4. Wahhhh berita baik ni utk para peniaga online. Boleh tambah list platform utk dorang berniaga. Tq share kak eda. Boleh share kt kawan2 ni

  5. Bagus PG Mall ada semua e-wallet. Memudahkan seller n customer guna. Bangga jgk sbb kepunyaan ank muda tempatan

  6. Semua ll in one PGmall ni, soping boleh bisness boleh, pulangannya memang lumayan, tawaran dia pun sangat berbaloi, yang nak buat biz, yuran pun free, yang soping plak ada cashback, tak ke berbaloi tu kannn

  7. It is really interesting to read, Thank you for sharing online PG mall shopping.

Leave a Reply

Your email address will not be published.