Jrig Gear Sublimation Jersi Memang Berkualiti, Berbaloi Beli

Jrig Gear Sublimation Jersi Memang Berkualiti, Berbaloi Beli | Seingat umi ada 3 helai jersi yang umi guna untuk bersukan.Tapi memang dah lama sangat tak membeli Jersi ni.

Jersi ni bukanlah guna untuk bersukan je, untuk pakaian harian pun boleh.Ada orang lebih suka memakai jersi berkualiti untuk harian sebab ianya selesa.Kalau macam umi ni pakai jersi time nak buat aktiviti macam berjogging, hiking and kadang-kadang belasah je keluar pun pakai jersi.

Hari tu nampak Jrig Gear Sublimation and Packaging Printing ada buat Promotion free postage untuk setiap pembelian.Ternampak pulak design yang tertarik di mata umi.Haishhh!! Terus rasa nak dapatkan satu.

Jrig Gear Sublimation Jersi Memang Berkualiti, Berbaloi Beli

Nilah baju yang umi pilih.Letak sekali logo JDTBLOGGER.Kotlah nanti ada aktiviti dengan JDT Blogger boleh guna baju ni lagi.kan..kan…

Kepakaran Jrig Gear Sublimation adalah di dalam membantu korang yang nak dapatkan baju group, baju ofiss dengn harga mampu milik dengan kualiti yang tinggi.So, why not kan umi cuba dapatkan salah satu dari produk Jrig Gear ni.

Deal punya deal terus umi sambar design yang umi nak sehelai.Bila dah sampai, teruja terus nak pakai.Kebetulan pulak umi ada buat aktiviti bermain skipping atau lompat tali ni dengan anak-anak umi.Tak boleh keluar berjogging kita buatlah aktiviti kat rumah.Bermain skipping pun boleh keluarkan peluh tau.Umi baru 10 loncat dah tercungap nafas.

Lama dah tak main skipping ni.Tengok video-video orang main skipping tu macam best pulak.So, why not kan kita follow untuk sihat.Kena banyak praktis la dengan bebudak ni.

Jrig Gear Sublimation Jersi Memang Berkualiti, Berbaloi Beli

KENAPA PERLU DAPATKAN SUBLIMATION JERSI DARI JRIG GEAR NI?

Of course sebab design  dari Jrig Gear ni memang menarik.Sublimation Jersi yang sesuai untuk aktiviti beriadah.

  • Kain microfiber eyelet
  • Kain tidak jarang
  • Kain cepat kering
  • Tidak melekat ketika berpeluh
  • Selesa untuk aktiviti harian
  • Full printing
  • Warna tidak luntur
  • Printing berkualiti 

Jrig Gear Sublimation Jersi Memang Berkualiti, Berbaloi Beli

FEEDBACK SELEPAS MEMAKAI SUBLIMATION JERSI DARI JRIG GEAR

So, ni umi nak ceritlah sikit sepanjang umi guna untuk buat aktiviti bermain skipping selama 3 jam ni.Bukan main straight 3 jam ok.Banyak berhenti dari buat, Ho ler kata beginner kan? kang kalau terus menerus mau berhenti jantung umi ko ni.

Serius, tak panas melekat pun pakai baju ni.Selesa sangat-sangat walaupun umi terbeli size besar sikit dari badan.Takpelah kan, janji takdelah nampak bentuk badan.Korang yang nak cari jersi muslimah berkualiti pun boleh dapatkan dari Jrig Gear ni.Serap peluh and selesa sangat.Jrig Gear Sublimation Jersi Memang Berkualiti, Berbaloi Beli.

SIAPA YANG PERLU DAPATKAN PRODUK DARI JRIG GEAR NI?

Jrig Gear Sublimation ni ada buat macam-macam konsep dan pattern untuk mereka yang berkumpulan atau perseorang seperti

  • Berbasikal
  • Zumba
  • Family day
  • Rewang
  • Hari keluarga
  • Crew Restoran
  • Workshop
  • Kedai
  • Hiking 
  • Memancing
  • Persatuan
  • NGO
  • Reunion
  • dan banyak lagi la
Korang boleh tengok design dari tepi dan belakang baju yang umi order ni.. Menarik kan?

KAT MANA NAK DAPATKAN JERSI BERKUALITI DARI JRIG GEAR NI?

Hah.. ini korang mesti nak tau kan?korang boleh follow website dan social media JRig Gear ni.On notifications diorang sebab kadang-kadang diorang ni ada buat promosi tak masuk akal.So wajiblah follow diorang ye

Instagram : https://www.instagram.com/jriggear

Facebook : https://www.facebook.com/jriggear

Website : Jriggear.com

 

 

Loading

5 Comments

  1. Perghh kurus sekeping ko yaa..
    Tu aku tau ko pakai sekali masa makan durian semalam kan hahahaha
    Nampak selesa bajunya.. nnati nak order gak laaa

  2. Anak sulung saya memang hantu baju jersi ni. Sanggup pulak tu kumpul duit tuk beli. Baju jersi ni pun nampak selesa kainnya.

  3. Nampak selesa betul baju nya.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *