ombakbergigi.com

JOM KENALI BLOGGER OMBAK BERGIGI

JOM KENALI BLOGGER OMBAK BERGIGI | Tak kenal maka tak cinta, tapi bukan bercinta lah kan.Dari kenal dalam alam maya sehinggalah dapat berjumpa dengan depan-depan.

Semenjak beliau masuk ke dalam group JDT Blogger dan join event di sekitar Johor Bahru, barulah umi dapat berjumpa dengan beliau. Kalau korang nak tahu, syu ni orang Kota Tinggi, samalah macam umi cuma di daerah yang berlainan.Dah banyak kali jugaklah dapat pergi ke event atau food review bersama-sama.Antara entry yang umi ada bersama syu ialah apabila menghadiri food review di Renaissance Johor bahru untuk Hi Tea

Menggunakan ombak bergigi sebagai nama pena di dalam blog ni mesti menjadi tanda tanya pada korang  kan kenapa dia menggunakan nama pena ombak bergigi.Hah? yang tu korang kenalah tanya dengan beliau sendiri.

Diantara gambar yang ada di galeri handphone umi.Yang lain umi dah pindahkan ke laptop dah.

Siapakah Ombak Bergigi

Ombak bergigi ialah Pemegang Diploma Kejuruteraan Awam di City University College Science dan Technology di Petaling Jaya, Selangor. Ombak Bergigi juga mempunyai 7 tahun pengalaman sebagai site supervisor di sektor pembinaan. Kini, ombak bergigi sudah menumpukan sepenuh masa untuk menjadi blogger dan seorang suri rumahtangga.

Untuk pengetahuan korang, Ombak Bergigi juga merupakan penulis upahan di beberapa website. Ombak sudah berkahwin dan mempunyai seorang anak lelaki yang berusia 3 tahun. Anak ketiga daripada 6 orang adik beradik ini berasal dari Kota Tinggi, Johor dan menetap di Bagan Serai, Perak.

Ombak Bergigi mula menulis sejak 2010 lagi ketika masih dibangku persekolahan dan kini fulltime blogger yang gemar kongsikan perihal resepi, dan travel.

ombakbergigi.com

Blog Ombak Bergigi ini berkonsepkan resepi yang mudah dan travel ke tempat menarik yang ada di seluruh Malaysia. Tak hairanlah, Tempat Tengok Kapal Terbang di Ombak Bergigi ini cukup popular. Tak percaya? Cuba anda cari di Google.

Nak kenal Ombak Bergigi? boleh terus ke blog beliau..

Loading

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *