affiliate klikjer.2

Jana Income Dengan Affiliate Klikjer.com

Jana Income Dengan Affiliate Klikjer.com cepat dan mudah.Nak jana pendapatan dengan menjadi affiliate klikjer.com bagi umi sangat mudah.

Cuma kita perlu sedikit belajar tentang Seo supaya entry kita di 1st page google.Kalau takde ilmu korang boleh je belajar kan.Boleh je belajar melalui youtube dan juga carian google.

Umi dah lama buat affiliate dengan klikjer.com ni.Tapi dulu tak berapa serius sangat.Tapi lama kelamaan, bila dapat email “anda mendapat jualan” terus rasa semangat untuk terus jadi affiliate ni.Jadi umi kongsikan dengan korang apa itu affiliate klikjer, cara menyertainya dan juga bagaimana nak dapatkan jualan.

Umi takdelah terror sangat dalam bab ni, cuma umi akan cerita dari pengalaman umi.Dah alang-alang korang suka menulis kan, why not korang tulis tentang affiliate klikjer ni.Bahan semua dah disediakan.Cuma kita jelah idea untuk menulis dan buat macam mana nak dapatkan jualan. Itu sahaja.Korang tahu tentang affiliate? Meh umi terangkan apa itu affiliate.

APA ITU AFFILIATE

Jana Income Dengan Affiliate Klikjer.com

Affiliate dalam bahasa Melayu boleh diterjemahkan sebagai “rakan kongsi” atau “rakan niaga”. Istilah ini merujuk kepada program di mana individu atau syarikat berkolaborasi dengan pihak lain untuk mempromosikan produk atau perkhidmatan mereka. Apabila seseorang menjadi “affiliate” atau “rakan kongsi,” mereka akan mempromosikan produk atau perkhidmatan tersebut melalui pelbagai cara seperti pautan khas, iklan, atau kandungan promosi lain.

Apabila seorang affiliate berjaya membawa pelanggan atau pengunjung ke laman web atau perniagaan yang dipromosikan dan berjaya menjalankan transaksi, mereka biasanya akan menerima komisen atau bayaran berdasarkan peratus daripada jualan atau tindakan yang dilakukan oleh pelanggan yang dirujuk. Ini adalah cara di mana individu atau syarikat boleh bekerjasama dan berkongsi manfaat ekonomi dengan mempromosikan produk atau perkhidmatan pihak lain kepada khalayak yang lebih luas.

Bila korang dah tau apa itu affiliate, meh umi kongsikan dengan korang pulak tentang affiliate dari klikjer.com ni.

TENTANG AFFILIATE KLIKJER.COM

Klikjer.com adalah sebuah laman web yang menawarkan pelbagai perkhidmatan dan maklumat kepada pengguna dalam pelbagai bidang. Ia adalah satu platform serba boleh yang menyediakan pelbagai jenis kandungan seperti berita terkini, maklumat hiburan, panduan gaya hidup, ulasan produk, dan banyak lagi. Pengguna dapat mengakses laman web ini untuk mendapatkan informasi terkini, berkongsi pandangan, dan mendapatkan panduan mengenai pelbagai aspek kehidupan.

Klikjer.com juga mempunyai komuniti aktif di mana pengguna boleh berinteraksi, berbincang, dan berkongsi pengalaman mereka. Ia membolehkan pengguna membaca dan mengemaskini maklumat dalam pelbagai topik yang menarik minat mereka. Laman web ini mungkin juga menawarkan perkhidmatan seperti forum diskusi, ruang komentar, dan pelbagai platform berinteraksi lain untuk membina komuniti dalam talian.

Dengan pelbagai jenis kandungan dan perkhidmatan yang ditawarkan, Klikjer.com bertujuan untuk menjadi sumber rujukan utama bagi individu yang ingin mencari informasi, mendapatkan hiburan, atau berinteraksi dengan komuniti dalam talian.

Bagaimana affiliate klikjer.com Dapat Bantu Ramai Orang Jana Pendapatan

Program affiliate Klikjer.com dapat membantu ramai orang dengan cara yang berbeza dalam bahasa Melayu. Berikut adalah beberapa cara di mana program affiliate Klikjer.com boleh memberi manfaat kepada individu:

#1 Pendapatan Sampingan

Individu boleh menjadi affiliate Klikjer.com dan mempromosikan kandungan atau perkhidmatan yang ditawarkan di laman web tersebut. Setiap kali seseorang melakukan pembelian atau tindakan melalui pautan affiliate, individu tersebut akan menerima komisen atau bayaran. Ini memberi peluang kepada mereka untuk mendapatkan pendapatan sampingan tanpa perlu memiliki produk atau perkhidmatan sendiri.

#2 Bahan Rujukan

Dengan menjadi affiliate, individu akan mempunyai akses kepada pelbagai bahan pemasaran seperti pautan unik, bahan iklan, dan bahan promosi lain. Mereka boleh menggunakan bahan-bahan ini untuk mempromosikan Klikjer.com kepada khalayak mereka, menjadikannya lebih mudah untuk berkongsi maklumat yang berguna.

#3 Peningkatan Kesedaran

Dengan membantu mempromosikan Klikjer.com, individu boleh membantu meningkatkan kesedaran mengenai laman web tersebut di kalangan orang ramai. Ini memberi manfaat kepada mereka yang mencari maklumat terkini, berita, ulasan produk, dan banyak lagi yang ditawarkan oleh Klikjer.com.

#4 Komuniti dan Iteraksi

Affiliate Klikjer.com juga boleh menjana interaksi dengan komuniti dalam talian. Apabila individu mempromosikan kandungan yang menarik minat orang lain, mereka boleh menggalakkan perbincangan, berkongsi pandangan, dan membina hubungan dalam talian.

#5 Peluang Perniagaan

Bagi mereka yang berminat untuk memperluaskan perniagaan dalam talian, menjadi affiliate Klikjer.com boleh menjadi satu langkah awal. Ini memberi peluang untuk memahami bagaimana program affiliate berfungsi dan bagaimana menjalankan pemasaran dalam talian.

#6 Pendidikan Dan Informasi

Affiliate Klikjer.com juga boleh memberi manfaat kepada individu yang ingin mempelajari lebih lanjut tentang pemasaran dalam talian, pemasaran afiliasi, dan cara membangunkan laman web atau platform dalam talian mereka sendiri.

 

Dengan menjadi affiliate Klikjer.com, individu boleh mengambil peluang untuk mendapatkan manfaat ekonomi, meningkatkan pengetahuan mereka, dan memberi sumbangan kepada komuniti dalam talian

Testimoni dari Affiliate klikjer.com

Sebelum korang baca tentang testimoni dari affiliate klikjer ni, umi antara mereka yang pernah menghasilkan jualan.Alhamdulillah, lebih dari 17 jualan yang umi pernah capai setakat ni.Yelah, umi sendiri pun kadang-kadang malas jugak nak buat affiliate ni.Tapi bila dah dapat habuan rasa semangat nak buat lagi.

Bila dapat email macam ni, rasa seronok kan nak buat affiliate ni.

Dan apa salahnya umi berkongsi peluang menjana pendapatan melalui affiliate klikjer ni kan.

Di bawah ni antara affiliate yang dah berjaya menambah pendapatan dengan klikjer.com

Bila korang dah tau tentang affiliate ni, hah! apa lagi cepat-cepat daftar untuk menjadi affiliate mereka.

Bahan Marketing Affiliate klikjer.com Disediakan 

Ini yang umi suka tentang klikjer.com ni, semua dah disediakan.Korang cuma perlu olah sedikit untuk menarik pembaca dan pembeli untuk mendapatkan produk-produk didalamnya.

Mudah sangat korang.Yang penting korang kenalah rajin kan.Kalau rajin korang dapat, kalau tak rajin, manakan dapat bergolek kan.

9 SEBAB MENGAPA ANDA PERLU SERTAI PROGRAM AFFILIATE KLIKJER

#1 Keahlian Percuma

Tiada sebarang yuran dikenakan untuk daftar menjadi ahli affiliate, malahan anda juga tidak wajib untuk membeli sebarang produk apabila menjadi ahli affiliate

#2 Komisyen 50%

Setiap jualan yang dihasilkan dari link affilaite anda, anda akan menerima komisyen sebanyak 50% dari harga jualan produk tersebut.Ia adalah komisyuen yang sangat tinggi.

#3 1-Tier/Level Affiliate

Anda juga boleh rekrut ahli baru dan mempunyai orang bawahan(1 level sahaja).Setiap kali orang bawah anda membuat jualan, anda akan turut memperolehi komisyen sebanyak 5%.

#4 Produk Berkualiti Tinggi

ebelum menerbitkan sesebuah ebook, pihak kami akan memastikan ebook tersebut melepasi piawaian “POWER” kami yang ketat bagi memastikan ebook tersebut betul-betul berkualiti tinggi.Orang kata tam malulah kalau nak promote ebook-ebook kami.Sebab korang perlu tahu, ebook terbitan klikjer sangat berkualiti.

#5 Bahan Pemasaran disediakan

Setiap produk disertakan juga dengan bahan-bahan promosi yang menarik seperti banner, ayat iklan, artikel dan sebagainya.Ia akan memudahkan anda untuk promosi .Hanya perlu “copy & paste” sahaja.

#6 Komisen Auto-Payout

Komisen akan dikreditkan terus secara automatik pada setiap awal bulan.Dengan syarat komisen yang terkumpul sekurang-kurangnya RM30.Jadi, pastikan maklumat perbankan korang adalah tepat sewaktu mengisi borang pendaftaran.

#7 Refund Rate Hampir “ZERO”

Buat masa ini kadar refund rate kami hanyalah 0.04%(berdasarkan data jualan tahun 2021).Disebabkan itu, kejadian komisyen ada ditarik balik disebabkan pembeli meminta refund hampir  berlaku.

#8 Group Support Disediakan

Kami menyediakan group bantuan dan sokongan kepada para affiliate menerusi telegram dan juga facebook group.Anda juga boleh dapatkan tips serta bantuan jika ada sebarang pertanyaan tentang program affiliate klikjer ni.

#9 Latihan dan Panduan Disediakan

Kami juga ada menyediakan panduan dalam bentuk ebook dan juga video tutorial untuk membantu anda memahami dengan lebih lanjut tentang program affilaite kami disamping dapat memantapkan lagi skill marketing dan promosi korang.

CARA DAPATKAN LINK ATAU CODING BANNER 

Macam umi lebih suka menggunakan banner yang boleh diletakkan di dalam blog atau disisi blog.Jadi bila orang tekan je banner tu, terus ke link yang hendak dituju

klikjer affiliate

Untuk dapatkan linking code kita korang boleh ambil dekat bahagian tepi tu. Contohnya korang tekan link ni https://www.klikjer.com/members/go.php?id=13584

klikjer affiliate

Untuk mendapatkan coding banner, korang pilih je dekat bahagian marketing materials tu, pilih korang nak promote yang mana, tekan je mana yang korang pilih

klikjer affiliate

Maka akan keluar pelbagai jenis size banner yang bersesuaian dengan korang.So, ambillah coding tersebut dan paste dekat bahagian blog mana yang korang nak.

Alhamdulillah, bulan ni bertambah lagi komisen yang umi dapat.

So, mari kita sama-sama jana income dengan affiliate klikjer ni dengan mudah dan pantas

Daftar Affiliate disini – klikjer.com

Loading

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *