Jadual Berbuka Puasa Dan Imsak Untuk Tahun 1435H/2014

Assalamualaikum
Alhamdulillah..Dah hampir dengan Ramadhan..Moga kita dipertemukan dengan Ramadhan nanti Insyallah..
Bila dah nak puasa nie,mulalah kan nak tahu jadual berbuka puasa untuk tahun ni.Siap-siap tampal dekat tepi komputer dan dekat rumah…Itu dah memang wajib aku buat setiap tahun..Tak lupa jugak,mesti nak bukak radio sebab nak dengar azan..yelah..kekadang azan kat luar tak berapa nak dengar…So bukak la radio…
Tak sabar nak berbuka puasa beramai-ramai bersama family tersayang…
Sumber: google
Sebelum tu,nak tanyalah kat korang nie,Puasa dah ganti ke belum..Yang belum tu,ada masa lagi nak ganti hokeyyy..

Bagi Korang yang ingin nak Download Jadual Berbuka Puasa Dan Imsak Untuk Tahun 1435H/2014

Hokeh!!!..Mood untuk berpuasa dah datang…Mood nak raya pun dah datang jugak..Yang penting mood nak beli baju raya…hehehe…
Sumber: sini

18 Comments

  1. rasa tak sabar plak nak sambut bulan puasa…suasananya memang berbeza dari bulan2 yang biasa…hehehe

    Regards,
    -Strider-

  2. kalau kecik2 dulu memang ini ler yg dinantikan setiap hari,
    tunggu iklan imsak dan waktu berbuka
    hehhe

  3. nice sharing kak
    x lama lg masuk bulan puasa..aah dgr radio masa tunggu berbuka best

  4. wahh dah ada ..terima kasih berkongsi..kak iklan kat tepi tu tak sedap mata memandang

  5. yawww tak sabar nak puasa…. kehkehkeh… (terdengar bunyi mercun tetiba)

Leave a Reply

Your email address will not be published.