Internet bermasalah

Assalamualaikum
Dua hari termasuk hari ni, ada masalah dengan internet.Memang tak boleh nak blogwalking ataupun update entry sekalipun dengan iternet yang bermasalah macam ni.
Apa pun tak boleh buat.stress dah tahap gaban bila semu kerja tak boleh nak siapkan. SEGMEN PENCARIAN BLOGLIT NOVEMBER & DISEMBER KISAHSIDAIRYDOTCOM masih lagi berlangsung dan akan tamat pada jam 12 malam nanti.
Sebelum tu aku nak minta maaf kat korang yang singgah tapi tidak terbalas komen korang tu.insha allah, bila masalah internet selesI aku akan membalas segala komen korang.
HNya dapat klik +G korang je..ni pun aku update entry guna tab sahaja.yelah..takat update kat tab ni, taklah sepuas menggunakan komputer kan..akh kurang selesa guna tab..hehehe
Harap korang dapat support segmen dari aku…thanks..

21 Comments

  1. agak susah kalau internet problem terutama kalu nak guna online banking

  2. Tak best kalau internet bermasalah ni kan sis..

  3. Ramai pulak yang update pasal internet bermasalah.. TM ada masalah ke ekk? Huhu..
    Rosmiza Ali Official Blog™

  4. hahahaha… kes ini memang stresss… sabar yer sis… 😀

  5. Paling takde mood berblogging bila tenet slow.

    Dah join 🙂

  6. memang problem la sis..kathy pun tension..

  7. nasib baik sempat join segmen ,,,huhu,,,tak pa,,,take ur time

  8. tengah dok baca pasal gathering tadi
    tetiba tak boleh komen plak =)

  9. Hehehe Lya lbh suka guna lappy dari semak phone huhuhu ..Kalau guna semak phone selalu jer taip silap ..butang tu kecik benorrr huhuhu ..Sabar jer laaa

Leave a Reply

Your email address will not be published.