INLAB SENZ Smart Home Cinema Projector

BAWA PAWAGAM DI RUMAH DENGAN INLAB SENZ SMART HOME CINEMA PROJECTOR

BAWA PAWAGAM DI RUMAH DENGAN INLAB SENZ SMART HOME CINEMA PROJECTOR.Kan seronok bila dapat menonton screen besar macam di pawagam di rumah.Mesti lagi seronok bila dapat menontonnya beramai-ramai bersama keluarga kan.

Macam umi ni kan, setiap tahun atau cuti sekolah, rumah mak di kampung tu, mesti riuh rendah dengan kedatangan kami adik beradik.Kalau dah berkumpul ramai-ramai tu, bila nak menonton tv tu, mesti nak cop tempat paling depan bila nak menonton.Memang berebut-rebutlah kan nak duduk depan tu.Yelah, bila duduk depan, dapatlah tonton screen tv tu dengan lebih jelas.

Kan best kalau dapat screen besar di dalam rumah.Macam kita tonton screen besar dekat pawagam tu.Barulah puas kan bila dapat menonton layar screen yang besar.Takdelah bergaduh siapa yang nak duduk kat depan.Duduk kat belakang pun puas hati kalau ada screen yang besar tu.

BAWA PAWAGAM DI RUMAH DENGAN INLAB SENZ SMART HOME CINEMA PROJECTOR

Bila terbaca review tentang Inlab Senz Projector ni, umi adalah survey sikit tentang produk ni.Lagi pulak INLAB SENZ SMART HOME CINEMA PROJECTOR ni baru je diperkenalkan dipasaran bukan sahaja penggunaannya di pejabat atau ditempat-tempat khas, malah ianya juga amat berguna apabila di rumah.

Jadi niat nak dapatkan INLAB SENZ PROJECTOR ni sangatlah berbaloi sebab ianya sangat-sangat friendly dengan penggunaannya di rumah.Apa yang bestnya tentang Inlab Senz Projector yang kecik molek ni?

Sebelum tu meh umi share apakah dia The Inlab Senz ni.

Projektor Inlab Senz ini ialah Projektor LED Pintar yang disertakan sekali dengan OS Android.Penggunaannya jauh lebih mudah dari projektor biasa yang kita biasa gunakan di pejabat mahupun di dalam bilik kuliah.

7 CIRI INLAB SENZ SMART HOME CINEMA PROJECTOR YANG PERLU KORANG TAHU

 Ini antara ciri-ciri yang perlu korang tahu tentang Inlab Senz Projector ni untuk pemakaian di rumah.

1.HARGA MAMPU MILIK

Selalunya bila kita nak dapatkan sesuatu benda, kita mesti fikirkan kos untuk mendapatkannya kan.Jadi adakah harga yang ditawarkan setanding dengan apa yang kita dapat tu? 

Ye korang, harga Inlab Senz Projector ni harga mampu milik tau.Harga sekarang yang umi lihat di website Inlab Senz ni hanya dibawah RM1000 sahaja.Umi rasa harga yang ditawarkan amat berbaloi dengan apa yang diberikan oleh projector ni untuk korang.

2.PENGCAHAYAAN TERANG PADA WAKTU SIANG

Selalunya bila kita akan gunakan projector ni di daam gelap kan, tapi dengan Inlab Senz Projector ni, nak guna pada cahaya yang terang pun boleh tau.Korang masih lagi boleh menonton screen tu dengan terang dan jelas kerana ianya mempunyai 7000 lumens super bright .Itulah yang bestnya bila korang dapat memiliki New Smart home cinema projector by Inlab Senz ni.

3.MEMPUNYAI SISTEM BUNYI YANG DIPERAKUI OLEH DOLBY AUDIO

Hah, yang ni jangan sampai menganggu jiran tetangga sudah la ye.Sangat-sangat rekemen daripada pengguna yang sudah menggunakan Projector cinema ni.

INLAB SENZ SMART HOME CINEMA PROJECTOR

4.VISUAL TERANG SEHINGGA 4K

Yang ni pastinya membuatkan umi meronta-ronta nakkan juga Projector Inlab Senz ni sebabnya Projektor Inlab Senz Home Cinema ni menyokong sehingga 4k visual dimana kita boleh nikmati gambaran visual yang berkualiti tinggi seperti di pawagam.Jadi memang tak sama ye dengan projektor yang digunakan di pejabat mahupun di sekolah tu.

5. CIRI PINTAR HOME CINEMA PROJECTOR

Ciri pintar yang ada pada Inlab Screen Projector ni ialah ianya lengkap dengan adanya Android 9, wifi, Bluetooth, dan terdapat aplikasi yang selalu kita gunakan seperti Youtube, Netflix, Iqiyi,Disney Hotstar, prime video dan banyak lagi.Banyak lagilah aplikasi yang kita boleh muat turun dan gunakan dilayar screen yang besar ni.

Puas hati uii

6.PENGGUNAAN SCREEN MIRRORING MENGGUNAKAN TELEFON PINTAR

Yang ni hebat.Lepas ni takyah dah nak download apa-apa di laptop dan disambungkan di screen besar ni.Sebab Inlab Screen Home Cinema ni mempunyai sistem Screen Mirorring.Jadi kalau kita nak tengok apa-apa video yang ada di telefon, kita boleh terus boleh tengok di screen dengan mudah.

7.PENYAMBUNG YANG MUDAH DISAMBUNG

Inlab Scenz ini mempunyai 2x USB, 2x HDMI, 1x bicu fon kepala 3.5mm..Dengan semua ketersambungan ini, INLAB SENZ mempunyai pelbagai jenis berpotensi untuk berkhidmat.Tidak akan menjadi masalah jika kita memerlukan sebarang port input disini.

Itulah antara ciri-ciri yang ada pada Inlab Senz Home Projector ni

PANDANGAN UMI TENTANG MENGGUNAKAN INLAB SENZ HOME PROJECTOR DI RUMAH

Ini adalah salah satu cara bonding time umi dengan keluarga.Dapat melihat sesuatu cerita atau bermain game dengan screen yang besar dan jelas itu satu kepuasan.

Ia juga merupakan produk yang mempunyai nilai terbaik dengan harga dipasaran.Apa yang kita dapat melebihi apa yang kita dahulukan.Betul tak? Jadi bolehlah bawa pawagam di rumah dengan inlab Senz Home Projector ni di rumah kan.

 

Nak lebih jelas korang boleh tengok video youtube tentang Inlab Senz Projector ni

 

Oh ya, Untuk korang yang nak dapatkan Inlab Senz Home Projector ni korang boleh dapatkan di kedai online dibawah ni.Nak dapatkan RM30 diskaun korang guna je kod dibawah ye.

INLA0030

Official Website – https://inlab.com.my/products/inlab-senz
Official Shopee – https://shope.ee/8zVy4WmnFZ
Official Lazada – https://s.lazada.com.my/s.fjRBK

 

Loading

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *