Iklan Pelik Di Nuffnang

Assalamualaikum
Memang sudah menjadi kelaziman untuk aku check status dan update survey di nuffnang setiap pagi dan petang.
memang pelik hari nie bila melihat dua iklan misteri yang sudahpun di creditkan.Semalam aku check memang takde iklan nie berlegar-legar di blog aku.Dan pagi tadi aku check,iklan nie sudah di creditkan..
nak tau jugak korang ada ke perasan iklan pelik nie di Nuffnang korang..
Nuffnang
kalau korang perasan tarikh tu pun dah pelik jugak..Sebab memang check sebelum ni memang takde pun terkeluar…
kes ini diabaikan…

26 Comments

  1. shark dh lama ada ni..
    dan kalu x silap iklan ni x kira walaupun kredit.
    nuffnang sahaj yg tahu jawapan

  2. pernah dapat sekali tapi sampai sekarang tatau kenapa..ade yang cakap mungkin nuffang error kot..hehehe

    Regards,
    -Strider-

  3. Assalammualaikum.. kisahsidairy,

    mselim3 pun ada dapat earning nie.. utk iklan nie dia punya status tak der 'ongoing' terus aje 'credited'.. mselim3 ada 4 atau 5 macam nie.. nie earning saje nak kasi. Boleh tanya nuffnang tp jawapan kurang memuaskan hati.. xper lah.

    mselim3

  4. Assalammualaikum.. kisahsidairy,

    mselim3 pun ada dapat earning nie.. utk iklan nie dia punya status tak der 'ongoing' terus aje 'credited'.. mselim3 ada 4 atau 5 macam nie.. nie earning saje nak kasi. Boleh tanya nuffnang tp jawapan kurang memuaskan hati.. xper lah.

    mselim3

  5. kita pun pernah banyak kali macam ni aida..tiba-tiba aje dah dicreditkan…kira rezeki ajalah…

  6. pernah nmpak juga masalah ni deket sorang blogger ni..hehe pening juga klau jdi mcm ni..

  7. sama la dear, saya punya sampai 6 cpuv ni yg sama then tiba2 dah credited hangin je

  8. pelik jg ni.. tak tahu lah kenapa sbb aiolls tak dpt CPUV yg ini..

  9. Munirah pun jadi macam ni jugak

  10. hu3.. maybe kita x perasan.. tp entah lea.. teman dah lama x tengok nuffnang.. jap lagi nak check

  11. pernah juga aiza dapat.. tiba-tiba dah kredit.. yang tu aiza tak kira CPUV..

  12. penah jgak dapat skali mcm tu. akhir thun lepas dpat. bulan 5 thun nie baru muncul kat CPUV. Pelik jgak laa. hee

  13. Sy mmg x berapa pasti ttg hal ni.. apa pun, semoga sukses.. 🙂

  14. ada satu je kolum iklan nufnang dalam blog akak, itupun jarang tengok apa iklannya..hehe

Leave a Reply

Your email address will not be published.