hyatt place Johor Bahru paradigm Mall

Hyatt Place Johor Bahru Paradigm Mall kini Di Buka

Hyatt Place Johor Bahru Paradigm Mall kini Di Buka | Baru-baru ini umi turut hadir bagi menyaksikan perasmian pembukaan hotel terbaru di Johor iaitu Hyatt Place Johor Bahru Paradigm Mall.Rakyat Johor mesti tahu akan keberadaan hotel ni kan.Yelah kalau dulu, hanya lalu lalang, belum siap sepenuhnya.Tapi sekarang ni dah dibuka kepada umum.

Pada 8 November 2023,Hyatt Place Johor Bahru Paradigm Mall telah di rasmikan oleh Yb Dato Haji Mohd Noorazam Bin Dato’ Haji Osman( iaitu Mayor of The Johor Bahru City Council).

HYATT PLACE JOHOR BAHRU PARADIGM MALL

 

Ia dibuka secara rasmi  untuk memperluaskan lagi jejak jenama Hyatt Place secara global dalam pasaran yang paling penting kepada tetamu mereka dan juga ahli-ahlinya.Dimiliki oleh WCT Hartanah Jaya Son Bhd, anak syarikat  WCT Holdings Berhad, hotel ini menampilkan reka bentuk intuitif jenama Hyatt Place, suasana kasual dan kemudahan yang praktikal seperti Wifi Percuma dan tawaran 24 Jam.

 

Kalau korang ke Paradigm Mall memang nampaklah Hotel tu diatas Mall ni.Dari jauh pun boleh nampak.Lepas shopping dah boleh terus naik bilik hotel.Best kan

HYATT PLACE JOHOR BAHRU PARADIGM MALL

Oleh kerana usaha Hyatt berasaskan mendengar dan didorong oleh penjagaan, hotel Hyatt Place menggabungkan gaya, inovasi dan kemudahan 24/7 untuk mencipta pengalaman yang mudah dinavigasi bagi pengembara pelbagai tugas hari ini. Hyatt Place Johor Bahru Paradigm Mall bersambung dengan Paradigm Mall, pusat beli-belah terbesar di bandar ini dan berjarak 15 minit pemanduan dari lapangan terbang Antarabangsa Senai, 20 minit pemanduan ke Tuas Checkpoint Singapura dan 25 minit pemanduan ke pusat pemeriksaan Woodlands di Singapura, berhampiran Legoland Malaysia, Johor Premium Outlets dan Stadium Sultan Ibrahim yang baru dibina, rumah kepada pasukan bola sepak Johor Southern Tigers.

“Memandangkan Johor Bahru terus berkembang dan berkembang maju dari segi ekonomi, kami teruja untuk menambah momentum dengan mengalu-alukan hotel Hyatt Place pertama ke Johor Bahru,” kata Pengurus Besar, Sean Yoon. Dengan ruang sosial dan bilik tamu kami yang direka dengan bijak dengan ruang kerja dan tempat tidur yang berasingan, tetamu kami yang berbilang tugas boleh dengan mudah melakukan perkara yang perlu mereka lakukan semasa dalam perjalanan.”

KEMUDAHAN YANG DISEDIAKAN

  • 202 bilik tetamu yang luas dilengkapi dengan sofa corner yang empuk.
  • Sarapan pagi yang menampilkan pelbagai menu sarapan panas dan sejuk
  • The Market yang disediakan bagi memenuhi keperluan tetamu malam dan siang.
  • Bar yang menampilkan keistimewaan dalam penyediaan kopi dan sebagainya.
  • Wifi Percuma
  • Event spaces yang luas ditawarkan 1000+ kaki persegi untuk pelbagai acara.
  • 24 hours Fitness Center yang dilengkapi dengan peralatan kardio dan skrin sentuh LCD

Johor Bahru merupakan bandar yang meriah, dipenuhi dengan rakyat yang mesra, kawasan kejiranan yang hebat dan senarai tempat yang hebat untuk dilawati dan perkara untuk dilakukan atau dilihat yang sentiasa berkembang.

 

Umi suka ruangan di lobi yang menempatkan cafe, fitness centre dan swimming pool.Nampak luas dan selesa nak-nak bila datang untuk buat kerja ataupun santai-santai bersama kawan dan family

 

HYATT PLACE JOHOR BAHRU PARADIGM MALL

 

HYATT PLACE JOHOR BAHRU PARADIGM MALL

HYATT PLACE JOHOR BAHRU PARADIGM MALL

Korang boleh lihat banyak lagi gambar di page kisahsidairy.com

Oh ya untuk maklumat lanjut tentang Hyatt Place Johor Bahru Paradigm Mall korang boleh lihat di bawah ni.

Website | Instagram | Facebook

Loading

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *