Hujan Di Pagi Hari

Assalamualaikum
Selamat pagi..Pepagi sudah sampai ke office.Hujan lebat menyebabkan separuh badan basah kuyup walaupun berkereta.Lopak tempat parking kereta tu lah penyebab bawah seluar basah..adooooyai.
Bagaimana pulak cuaca kat tempat korang…Kesianlah mat-mat motor yang kehujanan tadi..
Sumber dari google
Nampaknya Feed Blog semalam macam tak de masalah lagi..insyallah..hari nie harapnya ok la…
Sebelum memulakan kerja,jom baca doa nie..Moga mendapat keberkatan dari Allah s.w.t..Insyallah
sumber dari google

13 Comments

  1. Aminn, selamat pagi sis..:)

  2. nikamt kalu hujan di pagi hari,
    bertambah nikmat di hari cuti,
    ehehe..

  3. so far KL okay jer pagi tadi cuaca mendung dengan angin sepoi sepoi bahasa..hahaha

    Regards,
    -Strider-

  4. Hujan rahmat aida…salam selasa k..

  5. Aamiin.. Salam pagi, hujan pagi, hujan rahmat.. semoga murah rezeki.
    Menabung DiGi di sini.. 🙂

  6. sekarang memang musim hujan kan..dulu masa study n awal kerja gune motor memang kena tunggu hujan stop..xberani nak redah..hujan hujan ni kalau dok rumah best la kan.:)

  7. kolumpor tak hujan pagi tadi..
    hujan rahmat pagi2 wpun ditimpa dugaan seluar basah hehe

  8. hujan rahmat tu kak.. alhamdulillah pagi tadi cuaca kat tempat aiza cerah saja..

  9. Alhamdulillah..cuaca cerah hari ni

  10. husna suka hujan..walaupun aktiviti harian terbatas tp rasa mcm suke jerr..=D

  11. Alhamdulillah, hujan rahmat, sinipun hujan semalam

Leave a Reply

Your email address will not be published.