HomePro Malaysia Mengadakan Jualan Gudang Secara Online Mulai 17 Jun-20 June 2021

HomePro Malaysia Mengadakan Jualan Gudang Secara Online Mulai 17 Jun-20 June 2021 | Berita baik untuk korang yang mencari pelbagai peralatan rumah.

HomePro Malaysia Mengadakan Jualan Gudang Secara Online Mulai 17 Jun-20 June 2021dan diskaun sehingga 80% Wow..Umi pun dah tak sabar nak membelek website Homepro sebab Jualan Gudang secara online akan diadakan pada hari ini.Korang yang nak mencari hiasan rumah, perkakas elektrik, perabot dan sebagainya bolehlah terus ke website mereka.Korang jangan risau, korang pilih barangan yang korang nak, HomePro akan hantar terus ke depan pintu rumah korang tu

Tak perlu susah-susah korang nak ke cawangan HomePro sebab korang boleh tengok warehouse sales HomePro ni hanya secara online sahaja tau.

HomePro Malaysia Mengadakan Jualan Gudang Secara Online Mulai 17 Jun-20 June 2021

HomePro Malaysia Mengadakan Jualan Gudang Secara Online Mulai 17 Jun-20 June 2021

Mark kalender korang untuk mendapatkan dari hari ini sehingga 20 June 2021.Jimat masa korang dan yang penting STAY AT HOME.Tapi rumah nak cantik juga kan?Musim PKP ni banyak masa nak deko-deko rumah kan?

So, nak cantik-cantik tak perlu keluar nak pergi cari barang.Serahkan kepada HomePro untuk menghantar barangan korang ke rumah.Dan yang paling penting korang selamat.

Antara Tawaran yang ditawarkan oleh HomePro untuk pertama kalinya membuat Online Warehouse Sales ni.

HomePro Malaysia Mengadakan Jualan Gudang Secara Online Mulai 17 Jun-20 June 2021

  • Daily Shocking sales
  • Penghantaran yang cepat
  • Kepuasan Dijamin
  • Hadiah dengan setiap pembelian
  • Tawaran belian secara pukal
  • 0% faedag pelan ansuran

HomePro Online Warehouse Sale (17/6/21 – 20/6/21)

Online Warehouse Sale: https://www.homeproduct.com.my/warehouse-sale-2021/

Website: https://www.homepro.com.my/

Facebook Page: https://www.facebook.com/HomeProMY

IG Page: https://www.instagram.com/homepro_malaysia/

 

So cepat-cepat terjah website HomePro ni untuk dapatkan 80% diskaun dan banyak lagi yang menarik yang boleh korang dapat dari HomePro.Boleh ke Page HomePro Malaysia untuk maklumat lanjut ye

siti Rohaida

Blog about parenting, tips parenting, deco, homeschooling activities, travel and beauty.Welcome to kisahsidairy blog

7 thoughts on “HomePro Malaysia Mengadakan Jualan Gudang Secara Online Mulai 17 Jun-20 June 2021

  • June 17, 2021 at 6:15 pm
    Permalink

    assalamualaikum aida
    kak mieja datang sini…:)

  • June 24, 2021 at 5:42 pm
    Permalink

    Alamak. Camne boleh terlepas nie? Kalau sempat hari tu, nak cari-cari perabot untuk memperindah ruangan WFH nie. Takpe. Kang nak stalk IG dia plak la

  • June 25, 2021 at 12:44 am
    Permalink

    Alaaa terlepassss.. geram nya dah la ade sale sampai 80%. Uhukkk memang naak tunggu la next sale

  • June 25, 2021 at 10:29 am
    Permalink

    Alamakk terlepas sudah ehehe.. jimat duit i hahahaha..
    Now tunggu le pulak sale 7.7 ekkkk

  • June 25, 2021 at 11:15 am
    Permalink

    So far tak pernah shop kat Home Pro lagi.. nampak gayanya kena usha something la since ada discount up to 80%.. banyak tue..

  • June 25, 2021 at 2:48 pm
    Permalink

    Terlepas dah.suka pergi homepro. Rambang mata tengok barang kat sini

  • June 25, 2021 at 7:58 pm
    Permalink

    Lah dah lepas ke hahaha baru nak godek stalk tengok apa yang patut harap ada lagi la sale lepas ni

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *