Holiday Inn Johor Bahru City Centre akan dibuka 1 Oktober 2020 | Sempena Pembukaan Hotel Holiday Inn pada 1 oktober 2020 ini, korang boleh menikmati promosi sehingga 50% untuk tempahan bilik bermula 1 oktober sehingga 31 mac 2021

Umi nak war-warkan dekat korang tentang salah sebuah Hotel di Johor Bahru iaitu Holiday Inn Johor Bahru City Centre akan dibuka dengan rasminya pada 1 Oktober 2020.Baru-baru di Johor bahru ye korang.Yang bestnya banyak kemudahan-kemudahan yang menarik yang korang boleh dapati apabila korang menginap di sini. Mesti tak sabar kan bila dengar Holiday Inn Johor Bahru City Centre dibuka 1 Oktober 2020 ni?

Pada korang yang dah plan nak bercuti ke Johor Bahru, tapi tak tahu nak menginap di mana? Apa kata korang menginap di Holiday Inn.Mana yang nak cari Hotel murah di Johor Bahru ni bolehlah tempah dengan Holiday Inn.

Holiday Inn Johor city centre

Bagaimana nak dapatkan harga promosi tempahan bilik sebanyak 50% tu?

Korang bolehlah menempah bilik dari 1 September sehingga 30 september ini dan menginap bila-bila masa dari tarikh 1 Oktober 2020 sehinggalah 31 Mac 2021.

holiday in jbcc

Bestkan.Untuk korang yang berkeluarga tu, mesti korang nak bilik yang selesa dan yang penting boleh masuk sekali anak-anak dalam bilik tu tanpa bayaran lebih.Hah!! Hotel Holiday Inn menawarkan STAY AND EAT FOR FREE bagi kanak-kanak yang berumur 12 tahun ke bawah.Nampaknya umi pun kena ambil pengalaman menginap disini.

Bukan itu sahaja tau, Holiday Inn ni betul-betul terletak di tengah bandar, jadi korang yang nak ke tempat-tempat menarik di Johor Bahru ni, memang sesuai sangat menginap di sini.

Top 5 Reasons Kids Love Holiday Inn® Hotels

  • Meals for free
  • Treated like VVIP
  • Can Stay for Free
  • Special Menu
  • Welcome kidsHoliday Inn Johor city centre

Hah!! nampak tak kenapa umi kena bawak budak-budak ke sini.Yang penting bila bawa family bercuti, paling best kalau ada kolam renang untuk diorang.Itu salah satu yang kriteria yang wajib umi ada untuk memilih hotel ni tau.

 

TEMPAH SEKARANG DAN REBUT PELUANG UNTUK MENANG PENGINAPAN PERCUMA

Untuk korang yan menempah bilik tu sekarang, korang berpeluang untuk join lucky draw bagi memenangi FREE 1 NIGHT STAY di Deluxe Room with compilementary  breakfast and dine at for 2 person.

Mana tau korang adalah orang yang bertuah kan?

Umi belanja lagi gambar-gambar yang menarik di Holiday Inn JBCC ni.

Holiday Inn Johor Bahru akan dibuka 1 Oktober 2020

 

Holiday Inn Johor Bahru akan dibuka 1 Oktober 2020

 

Nak tengok apa lagi yang menarik pasal Hotel ni, boleh refer details yang umi letakkan di bawah ni ye.

Website : Holiday Inn

Facebook Page : Holiday In JBCC

 

By siti Rohaida

Blog about parenting, tips parenting, deco, homeschooling activities, travel and beauty.Welcome to kisahsidairy blog

3 thoughts on “Holiday Inn Johor Bahru City Centre dibuka 1 Oktober 2020”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *