HI-TEA DI RENAISSANCE HOTEL JOHOR BAHRU BERSAMA RAKAN JDT BLOGGER

HI-TEA DI RENAISSANCE HOTEL JOHOR BAHRU BERSAMA RAKAN JDT BLOGGER | Lama jugak tak berkumpul ramai-ramai dengan rakan-rakan dari JDT Blogger.

Jadi hari tu kami sepakat untuk sama-sama minum petang di Renaissance Hotel Johor Bahru memandangkan hotel ni ada menyediakan Hi-Tea dengan menu terbaru mereka.

Untuk kali ni, mereka menyediakan RING IN THE NEW AFTERNOON TEA bermula dari bulan Disember ni sehinggalah Mac kalau tak silap umi la kan.

Inilah antara muka-muka yang ada dengan umi pada petang tu.Korang mestilah kenalkan blogger-blogger hebat macam SIS Lin, Suzie, Syu dan influncer tu.Eh, jangan tak tau, Boss kat Renaissance tu pun join kitorang tau.Sporting betul orangnya kan.En Hezrin mestilah ada sekali dengan kitorang.Kalau takde dia, maunya dapat makan kat tingkat atas tu.

Oh ya, kalau korang datang untuk menikmati minum petang ni, Hi Tea ni di Cafe BLD tau.Kot korang nak naik dekat executive lounge ni, kenalah staycation kat sini.Barulah syok.

Oh ya, meh la kita cerita sikit tentang menu yang dihidangkan dalam pakej RING IN THE NEW AFTERNOON TEA ni.Jadi korang dah tau dah menu siap-siap yang ada dalam pakej Hi-Tea ni.

Inilah dia set menu untuk Hi-Tea ni.Moh kita tengok nama-nama untuk menu di atas ni

RING IN THE NEW AFTERNOON TEA

SAVOURY

  • Roulade Smoked Salmon with Pomegranate Cream Cheese Crostini
  • Roasted Beef with Wild Mushroom Crostini
  • Roasted Chicken & Cranberry Sandwich

FROM THE HEAT

  • Turkey Croque Monsieur

SWEET

  • Red velvet cheese cake
  • Dark Chocolate walnut cake
  • Durian King choux Puff
  • Apple Eclair
  • Mango Panna Cotta in  Glass
  • Macaroon Of the day

BEVERAGE

  • Masalah chai or
  • Free flow coffee or
  • Selection of tea

Ha!! banyakkan menu dalam satu set tu.

Okey, korang dah tau kan nama-nama menu, mestilah korang nak tau kan berapa harga untuk pakej Hi-Tea ni.

Untuk Hi- Tea ni hanya

RM98 nett per set UNTUK 2 ORANG

Berbaloi ke idok? Jadi umi dah cerita pasal Hi-Tea ni, korang boleh la buat tempahan untuk ber Hi-Tea kat sini ye.Sangat berbaloi-baloi ler jawabnya

 

RING IN THE NEW AFTERNOON TEA

Untuk tempahan meja 
📲 https://wa.me/60177713327
🔗 https://bit.ly/TableAppCafeBLD
🌐 www.cafebld.com

 

 

1 Comment

  1. Seronoknya dapat berkumpul dan bersembang

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *