Hari Sabtu!!

Assalamualaikum
Selamat pagi semua…Alhamdulillah..pagi yang mendamaikan..Dari malam tadi hujan..masa nak pi kerja tadi,hujan dah berhenti..Tapi nie masih nampak mendung..

ihsan google
Biarlah hujan pun,lagipun kesian sangat pada mereka yang terkena catuan air tu..Dapat juga merasakan betapa payahnya mereka bila air takde ni.
Harap catuan air nie tidak akan lama,dengan kehadiran hujan ni.
Tempat korang macam mana pulak…Hujan or tak?
Semalam on leave..Melawat adik sakit..Actually,she’s pregnant..tapi dengan penyakit buah pinggang yang di hadapi,terlalu banyak komplikasi terhadap dia.Darah timggi sehingga mencecah 200.Sangat kasihan..Baby terlalu kecil di dalam..antara boleh survive atau tak je..Aku sentiasa doakan yang terbaik untuk dia.
till meet again…bye

22 Comments

  1. salam sabtu kak..
    samala kita, keje..

  2. Salam Sabtu ;D

  3. alhamdulillah , wpun termasuk dlm jadual catuan , tapi air masih mengalir cam biasa .

  4. Assalamualaikum .. 🙂
    malam tadi gerimis je .. sampai je menjelang waktu subuh lebat sekejap .. laa ni .. dari pagi sampai nak ke malam ni mendung je . . Alhamdulillah rasa panas pun tiada 🙂

  5. selamat berhujung minggu..
    menabung sini.. 🙂

  6. singgah hari minggu.. sian pula dengan adik akak.. harap dia dan baby sihat…

  7. doa yang terbaik untuk adik sis..

  8. bestnya dah hujan. hehe. tempat aku masih lagi mendung, hujan renyai-renyai.
    adarain.com

  9. selamat hujung minggu..kat sabah takde hujan..cerah gak dear

  10. semoga adik ida terus kuat untuk bertahan. moga dalam lindungan allah hendaknya

  11. hujanlah selebat2nya.. moga2 hujan ni membawa seribu rahmat..

  12. Alhamdulillah weekend lps kat rumah ada air.. kalau tidak sll bermusafir kat luar je mencari setitik air.. hahahaa

  13. Alhamdulillah hujan..sejuk sikit kan..tapi segamat tak hujan pulak masa fiza balik kg tu.

    Semoga adik akak dan baby baik baik je.

Leave a Reply

Your email address will not be published.