Hari Pertama setelah cuti panjang

Assalamualaikum
Selamat hari raya….hehehe…bagi la sebulan cuti pun masih tak puas lagi nak bercuti..
Hari nie hari pertama setelah sekian lama cuti..ada yang sambung cuti lagi ker.En.husband pun masih bercuti lagi..Dalam keaadan yang kurang sihat lagi hari nie,ku gagahkan jugak untuk bekerja,sebab cuti dah xde lagi.Nak amik mc pun rasa macam sayang pulak..Faham-faham la kalau kerja swasta nie macam mane kan..
Pe citer raya korang,,seronok tak..bagi aku,ada keseronokkan,kepenatan yang amat sangat pun ada..
Di tambah pulak,kurang sihat raya ke tiga hingga la nie..Apa taknya setiap kali beraya rumah saudara mara,dihidangkan air bergas dan ais..adoyaiii…terpaksa jugak ditelan..uhuk…uhukk…
Rasa nak rehatkan diri kat rumah , tapi memandangkan taknak menghampakan adik beradik yang lain,terpaksa lah gagahkan diri untuk berkonvoi sama…Last-last 2-3 hari nie asyik telan panadol je..
Blog memang lama tak terusik,Nie lah baru dapat menjengah blog yang dah berhabuk nie.
Pageviews pun menurun..tapi ada jugaklah seketoi dua yang menyinggah..thanks tau buangkan habuk kat blog nie..hehehe….
of course hari nie penuh meja dengan lambakkan kerja yang di pending dari start cuti hinggalah sekarang..
ok see u soon ye…

Loading

15 Comments

  1. selamat hari raya
    Sop pun masih mood raya.. hehehe

  2. salam syawal bonda…:)

  3. mmg tengah lemau nie zie

  4. tunggu habis raya nie..habislah mood beraya…ahaks

  5. tomey nye pic nie…thanks farah

  6. caiyoook

  7. Salam Aidilfitri…
    Semoga ceria sentiasa dan slmt kembali 🙂

  8. aiza pun baru berpeluang untuk membuka blog.. selamat kembali bekerja.. semoga cepat sembuh..

  9. Salam Syawal Ferd. Bonda pun rasa tak cukup cuti je ni… 😉

  10. Selamat hari raya, maaf zahir batin ye =)
    kita masih bercuti tapi sambil makan ubat2 dr hospital..

  11. selamat hari raya kak..eca pun mood raya langsung xde…raya pertama berhabis je makan, esok2 paam2 la…tandas jadi POJAAN.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *