RANDOM

Hari Pekerja 1 Mei 2019

Hari Pekerja 1 Mei 2019 | Ada ke yang bekerja hari ni? Umi tahu ada di kalangan mereka di luar sana yang bekerja hari ini.Khususnya nurse-nurse, abang polis, bomba dan uni beruniform yang lain.

Dan ada juga antara mereka yang bekerja di Shopping complex yang bekerja hari ni.Walau  macam mana pun, tanggungjawab perlu dipikul dengan sebaiknya.

Umi pulak, memang tak bekerja hari ni.Takde plan ke mana-mana pun.Entry ini keluar , umi dah pun berada di rumah adik di Bandar Dato Onn. Disebabkan malam tadi umi ke Angsana untuk mencari baju melayu anak saudara umi tu, jadi teruslah melekat kat rumah adik yang berdekatan ni hah..

Babah jelah tak ikut.Kesian kat babah.Tapi nak buat macam mana kan, umi ada kerja sikit di area sini, so terpaksalah.

Cuti hari ni, umi manfaatkan secukupnya dengan hangout dengan anak-anak jelah.Dan cari keperluan barang dapur untuk persediaan memasuki bulan ramadhan minggu hadapan.

 

Apa pun selamat bercuti kepada korang yang bercuti hari ni ye…

About Author

Blog about parenting, tips parenting, deco, homeschooling activities, travel and beauty.Welcome to kisahsidairy blog

(1) Comment

  1. Sis Lin says:

    Selamat beristerirehat Eda … 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *