RANDOM

Happy New year dan selamat bercuti

Assalamualaikum
Hai korang.wah..mwsti seronokkan dapat bercuti ni.Sempena sambutan perayaan chiness New Year ni,of courselah kita dapat tempiasnya bercuti jugak.
Sekarang ni sudah pun sampai je kampunf halaman.Malam tadi jugak bergerak balik ke kampung.Tak sabar nak berjumpa anakanda tercinta.
Hari ni apa aktiviti korang? Aku pun tak tau apa aktiviti nak buat hari ni.Ingatkan nak bawak family mandi manda.Tengoklah macam mana hari ni,mungkin petang sikit baru dapat keluar memandangkan mak terpaksa pergi merewang pagi ni.Yelah,bila dah cuti sekolah ni, ramai yanf buat kerja kahwin.
Oklah korang  see u then
Selamat bercuti.Berhati hati walau dimana kalian berada.

About Author

Blog about parenting, tips parenting, deco, homeschooling activities, travel and beauty.Welcome to kisahsidairy blog

(11) Comments

  1. Selamat bercuti kak ida..

  2. Selamat bercuti yer ^-^

  3. Selamat bercuti.

  4. Affy Afiqah says:

    selamat bercuti kak πŸ™‚

  5. Selamat bercuti buat admin..

    http://adarain.com/

  6. Masih lagi bercuti.. salam ceria selalu.. πŸ™‚ πŸ™‚

  7. Salam. saya nominate sis, harap sudi balas entry dan jawab soalan-soalannya ^_^

    http://nikainaa.blogspot.com/2015/02/liebster-award.html

  8. Singgah sini..alhamdulillah,dah selamat sampai ke rumah.tapi hari ni masih cuti lagi.just duduk rumah je la.

  9. Ija Rased says:

    cuti sakan

  10. errr….selamat kembali bekerja kak..hahahaha

  11. cuti balik kampung je πŸ™‚

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *