Hadiah dari Giveaway bugslock mialiana

Assalamualaikum
Baru ni sempat update pasal ni.Sibuk sikit dengan urusan keluarga lately ni, membuatkan aku jarang update blog.
Ni ada sikit kesempatan untu aku update pasal hadiah yang dah selamat aku terima dua hari lepas.
Alhamdulillah, aku antara 34 pemenang giveaway dari mialiana.com.
Nihaku dapat dua bugslock untu aku gunakan nanti.tak sempat nak review lagi.ada masa akushae dengan korang ye.

19 Comments

  1. wah…. untunglah dapat hadiah…tahniah sebab jadi salah seorang pemenang…

  2. tahniah kak, semoga kita akan dapat tempat untuk part seterusnya.. amin..

  3. Kathy punya dah smpai jugak tu tp kathy pulak xda ๐Ÿ™

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *