kisahsidairy.com motherhood nur awfiyah PARENTING

Gunting Rambut Nur Awfiyah

Assalamualaikum
Cerita dua hari lepas.Tak sempat nak update.Banyak hal nak kena buat.SO,hari nie ada masa terlebih sikit,up sikit cerita pasal Nur Awfiyah..Sorry ye auntie and uncle,Awfiyah banyak interframe kat blog ummi.
Hehehe..
Memang niat hati taknak gunting rambut Nur Awfiyah ni,tapi disebabkan ruam melanda belakang kepala Nur awfiyah,jadi terpaksalah ummi pi cari auntie ni pendekkan rambut Nur awfiyah.Trim rambut belakang dan tepi je,Yang kat atas tu biarlah terpacak pun.Lagipun tak sabar ummi nak tunggu panjang..Nak ikat-ikat,nak letak riben comel-comel..hehehe..Gitulah gaya kan kalau ada anak perempuan ni.Mesti nak beli.
Setiap kali pergi pasaraya,mesti nak beli satu atau dua baju Nur Awfiyah.Tak pun mesti nak cari headband untuk dia.
Masa gunting rambut tu,memang lah payah nak pegang,nasib baik mak long dia tolong pegangkan..Ummi tolong jadi photographer untuk anak dia..hemmm..dalam handphone dan tab sekarang nie,memang banyak gambar Nur awfiyah..Gambar solo-solo dengan babah pun dah kurang.Banyak gambar Nur awfiyah dengan ummi je..
Masa ni memang payah la nak memujuk..Nasib baik awfiyah tak pandai nak marah..dia tau meraung je..
Nasib baik tak melarat dia menangis..masuk kereta terus senyap..anak oh anak,

About Author

Blog about parenting, tips parenting, deco, homeschooling activities, travel and beauty.Welcome to kisahsidairy blog

(17) Comments

  1. Mohd Selim Zainal says:

    Assalammualaikum… KSD,

    lebat rambut dia kan… 'time kena gunting" …

    mselim3

    pls: anak KSD semangat… montel sesangat…

  2. Sally Yatiey says:

    Comelnya ;D

  3. Kesuma Angsana says:

    Salam jumaat yer ! walla come sgt rasa nk gigit2 je

  4. memmet lenggeng says:

    Alololo comelnya anak ida..rasa nak gigit pipi tembam tu

  5. Cute la Awfiyah nie ^_^

  6. dah besar awfiyah..comel.

  7. awfiyah jenis rambut lebat..badan pon sedap digomol..

  8. comel nye dia… ^_^

  9. assalamualaikum ieda…budak2 mmg x suka gunting rambutkan tapi kalau dah biasa mesti x nangis lg…:)

  10. Anonymous says:

    makin cute je anak dara ni…

  11. Awfiyah yang comel 🙂

  12. Eeiiihh geram aku dgn budak comel neh!! 😀 😀

  13. fiyah pakai headband mesti comel..dengan pipi bambam tu.

  14. pipi cik piya tu aunty sha gigit kang !!! dah gojesss dah cik piya yeee….

  15. Budak kecik mmg mcm ni..anak saya pun gunting rambut mmg menangis juga

  16. Hehehe Akif dulu masa gunting muka sediihhh jer tak nak bagi gunting rambut dia huhuhu

  17. Kdg2 dia nangis sebab tak biasa ngan kedaan camtu Kak Aida..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *