Google Wish My Birhtday

Assalamualaikum
Hai korang☺☺☺…Alahmdulillah..Sudah pun menginjak di usia yang baru.Dan hari ini oficially umur dah menambah ke satu lagi angka..Tekalah umur kita berapa..hehehe.
Happy Birthday, Siti Rohaida!
Ucapan dari Google
Sannah Helwah to me…Diharapkan dengan bertambahnya umur,diberikan kesihatan yang baik,untuk terus berbakti kepada keluarga,menjadi isteri yang baik.Anak yang baik.serta menjadi ibu yang baik kepada anak-anak.Dan moga dengan bertambahnya usia,dapatlah diri ini lebih setia  kepadaNya,akan terus berhemah menjadi insan yang terbaik.Menjadi hambanya yang lebih baik.
Moga Allah senantiasa membuka pintu-pintu keberkatan,pintu-pintu kebahagian,-pintu-pintu taubat.pintu-pintu kenikmatan,pintu-pintu rezeki,pintu-pintu ilmu agama dan ilmu dunia,pintu-pintu keampunanpintu-pintu cinta sejati dan pintu-pintu syurgamu Ya Allah.
Jadikan hamba mu ini,seorang hamba yang senantiasa mengingati kematian.Supaya sentiasa memberikan yang terbaik untuk diri dan keluarga.Moga menjadi insan yang lebih baik..insyallah..
Terima kasih tidak terhingga kepada rakan-rakan yang sudi mendoakan kesihatan diri ini.rakan-rakan yang memberikan ucapan..hanya Allah swt yang dapat membalas doa-doa kalian itu.

Loading

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *