FOOD REVIEW

Gazoline Malaysia 1st Esport themed Restaurant

Gazoline Malaysia 1st Esport themed Restaurant

Gazoline ESG Gaming 1st Esport themed Restaurant |Pernah dengar tentang restoran yang menyediakan permainan esport seperti Play Station FIFA, PUBG,Mobile Legend dan sebagainya

Gazoline Esport ni adalah cafe yang berkonsepkan fast food di mana ianya di reka khas untuk para gamers.Di setiap sudut Gazaline Esport Cafe ni korang akan nampak satu tempat khas untuk charger korang yang nak charge handphone ke, laptop atau sebagainya.

1st time masuk dengan warna yang umi rasa sesuailah untuk para gamers ni kan, berwarna biru dan putih tau.

Gazoline Malaysia 1st Esport themed Restaurant

Yang menariknya Gazoline Cafe Esport yang terletak di Taman Cahaya Puteri Kota Masai ni adalah tempat di mana korang boleh makan dan minum sambil bermain game.Kalau tujuan korang untuk bermain game je pun takpe.Boleh je dengan harga yang umi rasa reasonable sangat.Sangat chill tau untuk korang bermain PS kat sini.

Gazoline Malaysia 1st Esport themed Restaurant

Terdapat 4 tempat untuk korang bermain Playstation tau.Lepas ni boleh main game bola online kat sini..

Gazoline Malaysia 1st Esport themed Restaurant

Siapa kata perempuan tak pandai main PS..Hah!! tengok kakak-kakak ni pun bermain FIFA tau.Siapa yang menang adalah rahsia…hahaha.

Masa umi datang tu pun, ramai yang bermain playstation ni.

Gazoline Malaysia 1st Esport themed Restaurant

Gazoline Malaysia 1st Esport themed Restaurant gazoline kafe esport

 

 

Sangat selesalah kalau korang nak bermain game kat sini.Bawak kawan-kawan korang untuk sama-sama main esport game kat sini,seriously best.Sambil tu korang boleh la order minuman ataupun makanan yang mereka tawarkan disini.Fast food kat sini semua sedap-sedap belaka tau.

Jom umi tunjukkan antara menu fast food yang disediakan di sini yang wajib korang cuba

Gazoline Malaysia 1st Esport themed Restaurant

izinkan umi berselfie sekejap ye dengan makanan-makanan ni.Kalau boleh semua umi nak habiskan..Tapi apakan daya, tak larat la pulak.

Gazoline Malaysia 1st Esport themed Restaurant

Antara Menu yang korang boleh pilih Gazoline Esport temed restaurant adalah

  • Gazo Spicy Chicken Burger
  • Golden Fish Burger
  • Chicken Burger
  • Classic Sausage Burger
  • Exclusive Wagyu Burger
  • Nugget
  • Nacho Chip
  • Golden Fish Burger

Dan banyak lagi lah.Tapu Wagyu burger tu memang sedap .Minuman singature series mereka adalah Matcha Strawbery dan juga Caramel Corn Flakes.

Selain tu, minuman korang boleh la pilih yang energy Fizzes, blended series,Non Coffee Series dan banyak lagi.

So, apa tunggu lagi, jom ke Gazoline Kafe Esport ni.Rasai sendiri suasana bermain esport dengan tempat yang selesa.

 

Gazoline Kafe Esport Eco Botanic

NO,67/69 JALAN EKO BOTANI 3/7,TAMAN EKO BOTANI,ISKANDAR PUTERI 79100 JOHOR BAHRU,JOHOR

Gazoline Kafe Esport Masai

23&25, Jalan Kota 2/3, Taman Cahaya, Kota Puteri 81750 Masai Johor

About Author

Blog about parenting, tips parenting, deco, homeschooling activities, travel and beauty.Welcome to kisahsidairy blog

(2) Comments

  1. Nak bawa anak, tapi kenalah kuarantin dulu, dah reda nanti boleh bawa anak..

  2. hahaha ada jugak menyelit kakak sorang tu ek kacau orang main game…hahahha

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *