BLOG

Gambar Majlis Persandingan Shuib Dan Sarah

Assalamualaikum
Dah banyak ura-ura sebelum ni,Shuib bakal mengadakan majlis Persandingan yang sepatutnya telah diadakan masa mereka berkahwin dahulu..Tapi disebabkan dahulu dia belum mampu untuk membuat majlis yang begitu grand,tapi kali ini,dia merealisasikan impian mereka untuk bersanding..At least dia menghargai isterinya sarah yang menerima diri dia seadanya..Of course,mereka bahagia sekarang ni kan..Jom lihat Majlis persandingan Shuib dan Sarah yang sangat meriah ni.Majlis ini diadakan di Bora Ombak Marina,Putrajaya.
Gambar Majlis Persandingan Shuib Dan Sarah
Shuib turut membuat kejutan dengan menyanyikan lagu yang diciptanya, buat isteri tercinta, berjudul Aku Lelakimu selain turut menyampaikan ucapan romantis sebelum menyarungkan sebentuk cincin ke jari manis Sarah. Lebih istimewa cincin tersebut di bawa sendiri anak sulung pasangan ini ke pelamin cinta mereka.hah..yang ni bagi aku sweet sangat…hahaha…

Gambar Majlis Persandingan Shuib Dan Sarah

Gambar Majlis Persandingan Shuib Dan Sarah

Gambar Majlis Persandingan Shuib Dan Sarah

Gambar Majlis Persandingan Shuib Dan Sarah

Gambar Majlis Persandingan Shuib Dan Sarah

Gambar Majlis Persandingan Shuib Dan Sarah
Kredit gambar : Rotikaya
Alhamdulillah..Apa yang mereka hajati telah kesampaian..Moga mereka kekal bahagia hingga ke jannah..Doakan yang baik-baik sahaja untuk mereka.

About Author

Blog about parenting, tips parenting, deco, homeschooling activities, travel and beauty.Welcome to kisahsidairy blog

(14) Comments

  1. swit jerk pasangan ni.. Moga kekal hingga jannah.. ๐Ÿ™‚

    1. kan..insyallah..amin

  2. Alhamdulillah..kegembiraan berganda kerana turut dirai dengan 3 orang anak mereka..subhanAllah.

  3. Alhamdulillah..
    Sayang betul syuaib dgn sarah..
    Merealisasi impian bersama utk majlis persandingan wlpn dah dikurniakan 3 orang cahayamata..

  4. Alhamdulillah, cantik dan segak keduanya…=)

  5. assalamualaikum eda…alhamdullilah tercapai juga hasrat shuib utk isterinya…semoga mereka bahagia selamanya…:)

  6. semoga kekal ke akhir hayat…

    pstttt.. terima kasih sudi join Segmen Nak URL Blog #28. blog ini tersenarai dalam http://www.mialiana.com/2017/02/senarai-url-blog-28.html

    pemenang akan diumumkan pada 28/2/2017

  7. Wahhh bahagia gtu..

  8. Semoga kekal bahgia hingga kehujung nyawa… aamiin

    Lama betul tak singgah sini.

  9. bagusnya kan. Sweet je dorang ni. Semoga berbahagia hingga ke syurga.Aaminn…

  10. cantikknyaaa sarah!!! huwarhhhhh. pasangan yang comellll

    JOM KE BLOG UYUL! >> Blog Uyul Rosli

  11. Sweet sangat dan romantik Shuib tau ๐Ÿ™‚
    Bila bersanding, rasa macam baru nikah je walaupun dah bertahun kahwin nanye. Hii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *