JOM MAKAN-MAKAN SEMPENA PERAYAAN KRISMAS DI RENAISSANCE HOTEL JOHOR BAHRU

JOM MAKAN-MAKAN SEMPENA PERAYAAN KRISMAS DI RENAISSANCE HOTEL JOHOR BAHRU | Tak lama je lagi sambutan krismas akan diadakan,Jadi ambil peluang untuk sama-sama keluarga untuk makan malam bersama-sama.

Untuk mereka yang menyambut perayaan krismas, sedang mencari tempat untuk bawa family dinner boleh la ke Renaissance Hotel Johor bahru untuk mencuba pelbagai jenis menu dari FESTIVE TREATS CAFE BLD buffet ni.

Pelbagai menu dari makanan jepun, india, melayu dan western disediakan disini.Bukan itu je, pelbagai jenis dessert juga disediakan disini.Semuanya sedap-sedap.

 

Baca juga : HI TEA DI RENAISSANCE JOHOR BAHRU

Masa umi datang untuk preview Festive Treats ni, sekejapan je habis dessert yang umi memang dah aim dari mula-mula masuk lagi.Tapi apakan daya kan, takde rezeki.Mungkin lepas ni kena pergi lagi kot.

Meh umi share sikit menu highlight untuk Festive Christmas and New Year Buffet ni.

COLD CUT, TERRINE & GRAVLAX

  • Beet-cured salmon Gravlkax
  • Seafood Terrine
  • Chicken wth dried Fruits Terrine

APPERTIZER

  • Stuffed mushrooms with cream cheese & Parmesan Crunched 
  • Avocado & Turkey Bites in garlic crouton

 

JOM MAKAN-MAKAN SEMPENA PERAYAAN KRISMAS DI RENAISSANCE HOTEL JOHOR BAHRU

HOT PASTA

  • Spaghetti 
  • Spinach Fettucini
  • Squid Ink capellini
  • Panne
  • Macaroni

JOM MAKAN-MAKAN SEMPENA PERAYAAN KRISMAS DI RENAISSANCE HOTEL JOHOR BAHRU

MEXICON NACHOS

  • Potato chips, paprika nachos, Salt & pepper nachos
  • Plain Nachos, Guacamole. sour cream
  • Nachos Cheese sauce, Mayonnise, lettuce slice
  • Roasted Betroot & Garlic hummus, pumpkin hummus
  • Cranberry tomato salsa, mango salsa chicken bolognaise

dan korang yang tidak merayakan krismas pun boleh juga nak makan malam kat sini sebab menu Asian juga ada disini antaranya ialah

  • Masak lemak Water prawn
  • Lemak cili padi chicken
  • Air asam roasted beef fillet
  • Dried Scallop fried rice with turkye toasted & Cashew nut
  • Berempah Quail bird & baby crab

JOM MAKAN-MAKAN SEMPENA PERAYAAN KRISMAS DI RENAISSANCE HOTEL JOHOR BAHRU

Bukan itu sahaja tau, banyak lagi menu kat luar Cafe BLD ni,jangan terlepas pandang pulak..hahaha.Tengok tu Roasted whole lamb tu kemain seksi.Ada juga Roasted chicken roulade,roasted beef striploin dan baked salmon puff.

Kat luar tu ada Fresh Juice Bar juga.Yang ni korang kena try tau.

JOM MAKAN-MAKAN SEMPENA PERAYAAN KRISMAS DI RENAISSANCE HOTEL JOHOR BAHRU

 

Nak tengok banyak lagi menu yang disediakan korang boleh terus ke Page umi dibawah ni

 

Dah tengok menu kita tengok pulak bila korang boleh datang untuk dinner buffet ni.

CHRISTMAS EVE DINNER BUFFET

24 Dec | 6.30pm | RM188

CHRISTMAS DAY LUNCH BUFFET

25 Dec | 12.00 pm | RM138

CHRISTMAS DAY DINNER BUFFET

25 Dec | 6.30pm | Rm188

 

NEW YEAR’S EVE DINNER BUFFET

31 Dec | 6.30 pm | RM188

NEW YEAR’S DAY LUNCH BUFFET

1 JAN | 12.00 PM | rm138

Promo Members :
15%off for Club Renaissance Hotel Johor Bahru
📱https://wa.me/60177713327
💻https:/bit.ly/TableAppCafeBLD
🌐www.cafebld.com
#renaissancejb #renhotels #discoverthisway #fromthetable #kisahsidairydotcom #jdtblogger

 

kena booking cecepat weh!! kalau tak memang fullhouse ler jawabnya

 

1 Comment

  1. Meriah dah macam buffet ramadan kann, bila tengok gambar terus terliur.. alamakk lupa nak makan laksa penang hahahahaha

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *