Entry Warm Up!!

Assalamualaikum
Rasanya dah 3 hari tak online..Tak up entry dan terpaksa abaikan blog untuk masa yang lama la jugak..
Start dari hari jumaat aku bercuti..Keadaan badan yang tidak menentu…Itu yang membuatkan aku bercuti..Di tambah pula dengan MIL yang kurang sihat…
Memang seronok bila bercuti nie,tapi kalau keadaan fizikal dan mental sihat…Kalau mental dan fizikal tak sihat..memang melepek ajelah kat rumah.. Emmm…barulah faham dan rasa macam mana orang  mengandung nie..
Semuanya serba tak kena…Nak tidur malam pun susah…Tapi itulah moment yang paling indah bila suatu hari nanti kita kenang,apabila melihat anak-anak yang dilahirkan membesar..
Entry nie hanya untuk refreshkan minda supaya lebih sihat..Datang kerja check emel yang berlambak-lambak…Nak delete mana yang perlu.. nak settlekan dokumen-dokumen yang pending..Semua nak kena buat dulu pepagi nie.Walaupun kurang berselera pagi nie..Dan rasa macam senoneng kepala nie.Terpaksalah juga menggagahinya…
sumber : google
Tunggu next entry petang sikit ye..
Salam isnin…

Loading

14 Comments

  1. jaga kesihatan baik2 kak, jaga kandungan… ๐Ÿ™‚
    ika doa semuanya dipermudahkan untuk akak ye…

    ika klik3 INTI, transition n churps ๐Ÿ™‚

  2. gud morng..semoga dipermudah segala urusan hari ni..

  3. Akak jaga diri elok2 ya. Jangan stress pasal kerja tau. Tak elok utk kesihatan

  4. jg kandungan elok2 erk..heee

  5. jaga diri kak..
    mengandung ni memang la macam2 sindrom yang datang..kang mood pon tak menentu..

  6. jaga kesihatan sis..kerja ttp kerja yg penting baby & ibu..hehe:)

  7. take care sis ๐Ÿ˜‰

  8. Semoga sentiasa sihat & dipermudahkan segala urusan.. aamiin..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *