Entry Tanpa Tajuk

Assalamualaikum
Setelah 2 tahun aktif berblog,alhamdulillah..ramai kenalan dari alam maya yang sudi berkawan dengan blog nie dan tuan blognya..
Suka duka untuk menjadikan blog ni terbaik seperti sekarang nie memang lah payah..Kalau dulu aku rasa,aku nak blog aku cantik tanpa sebarang isi entry yang bermanfaat untuk dikongsi..buat blog nie untuk suka suka jerk..Tapi lama kelamaan minat untuk menulis tu ada walaupun kebanyakkan entry aku guna bahasa pasar..
Mukadimah pepagi nie sebelum memulakan kerja..Selamat pagi rakan-rakan blog..Harap hari ini lebih baik dari semalam…
Dulu…
Nak dapatkan 1 komen pun payah.bila ada orang komen,dah macam jakun..Macam nak buat pengumuman besar-besaran jerk sebab ada jugak orang yang sudi komen blog aku nie..
Sekarang
Alhamdulillah,,lebih dari 10 komen untuk satu entry.Bermakna ada yang sudi nak berkawan kan…hehehe
Biasalah..pepagi bila nak up entry mestilah kena warm up dulu..cerita jelah apa-apa yang berkaitan dengan blog dan diri kita nie..kan..kan…lepas tu singgah di blog blog mereka..Dah menjadi satu kemestian untuk aku buat hari-hari kecuali ari minggu..Memang tak sempat ler nak berblogwalking.
.bali
salah satu tempat percutian di bali..ambil dari google
Saja nak letak pic nie..Nak bagi tau kat my sweet stalker tu..nak bercuti kat sini boleh??
Eh..Eh…nanti aku ceritakan siapa sweet stalker aku tu ea…hihihiihi
jumpa di next entry….Semangat-semangat untuk bekerja occay
Korang nak tahu tak sape yang aku maksudkan…sila angkat kaki ea….hehehe

34 Comments

  1. tahniah… bkn senang org nak dtg dan komen kan…. btw g.luck dlm blogging

  2. samalah kita .. cerita awal berblog happy sungguh bila ada yg sudi komen hehehe

  3. kak nak ikut gi cuti boleh??hehehehee..
    kadang zee nak up entri macam risau..takot ter'syok' sendiri..

  4. Itulah namanya ada peningkatan di dalam blogging. Tahniah…semoga terus berjaya!

    Nampak cantik dan high class lokasi tu…dimana ye?

  5. lepas kenal kat alam maya
    nanti kenal2 plak kat alam realiti yer.. hehe

  6. mcm ayu dulu masa dpt 1 komen.. mcm nak bergjoget kegembiraan..

  7. Assalammualikum..kisahsidairy,

    siapa sweet stalker tu..huhu nak tahu gak.

    mselim3

  8. Assalammualikum..kisahsidairy,

    siapa sweet stalker tu..huhu nak tahu gak.

    mselim3

  9. sam la kita..bila ada orang komen tu yg beri semangat tuk kita terus update entri baru

  10. best kalau dapat ke sana kak.. semoga sweet stalker kak memahami hasrat hati kak.. hehe..

  11. ye la kak, punyer excitednye bila ada orang sudi komen entry kita kan. Tu yang jadi semangat nak menaip lagi tu hehe.

    Kenit pun sweet stalker kat blog akak jugak, tapi kenit tambah sikit lagi…. sweet & gojes stalker muahahaha ๐Ÿ˜€

  12. Morning sis.

    Blh angkat keyboard jer. Kang angkat kaki bos nampak plak…ahaksss…Siapalah sweet stalker tu yer.

  13. Hamboii siap ada sweet stalker lagik hehehe

    Aah dulu sy pun sama, bila ada orang comment rasa sronok jer.. walaupun sorang huk3..

  14. Wahhh… 2years dah… Dayat baru 2weeks…lol …jauh nye lagi perjalanan

  15. ehem..siapakah sweet stalker itu?

  16. Betul tu, rasa sgt seronok bila ada org komen n3 kita…hehe
    Bestnya klu dpt bercuti tpt camtu….:-)

  17. memang ada impian nak g honeymoon ke sana hehehe

  18. Alhamdulillah Blog Aida ni dah tersangat ok…semoga terus berjaya k..

  19. Sweet stalker ok Eda jgn yg membuat hati tak senang itu yg tak mahu..

  20. haha sama lah kita..mula2 berblog dulu rasa takut malu segan semua ada sbb rasa mcm kita menjaja cerita kita kasi org tengok.. bila lama2 dah ada follower & komen2 rasa syok plk berblogging ๐Ÿ˜‰
    pssttt nak jg tau siapa stalker tu ;P

  21. mcm someone special jer … bila sweet stalker tu nak tonjolkan diri agaknya …

  22. ika berblogging sekadar berkongsi sedikit tentang apa yang ika fikirkan in universal topic, seronok juga bila fikir balik sebab blog je tempat ika share pandangan ika out loud, berblogging sebagai hobi sebab masih ada tanggungjawab dan keutamaan yang lain..

  23. akak suggest la 2 3 tempat.. kot2 die bawa g smua tu hihih

  24. samalah kita kak =) dh snronok plak berblogging ni..tp sy xpsti smpai mn bleh bertahan..nnti kerja mmg fkus pd kerja jelah

  25. Tahniah.. salam uhkwah & semoga Aida terus sukses.. ๐Ÿ™‚

Leave a Reply

Your email address will not be published.