RANDOM

Entry santai dari Gym

Assalamualaikum..

Rasa dah lama tak blogwalking..rindu pulak nak baca entry entry korang..
Sebenarnya masa nie tengah bercuti..itupun nak cerita..kecoh betul kan…heheheh..

Saja nak up entry hari nie.sedang meneman en.husband kat gym..baru semalam tergerak dia nak pergi ke gym nie..dari dulu ajak dia gi gym, bukannya nak suruh dia kurus sangat.tapi itu untuk kesihatan dia jugakkan..si wife dia nie yolong temankan je..

Risau bila terlalu obesiti takut penyakit datang kan..Siapa yang tak sayang suami hehehe..Aku jugak kepanasan dalam gym nie..

Sekarang nie balik merlimau dah mudah nak dapatkan tempat gym nie..banyak jugak kedai yang dah buka kat merlimau nie.Tak lama lagi akan buka bus stand di merlimau nie..Baguslah..at least naik sikit la kan bandar merlimau nie.

Sikit picture yang aku ambil untuk tatapan korang.en.husband dah pesan kalau nak amik gambar di jangan penuh sangat…hihi


posted from Bloggeroid

About Author

Blog about parenting, tips parenting, deco, homeschooling activities, travel and beauty.Welcome to kisahsidairy blog

(24) Comments

  1. Dayat Lucas says:

    hahaha…. selamat bergym…. salam singgah dari dayat yang tengah blogwalking petang2 ni 🙂

  2. Raudzah Z says:

    Selamat bercuti aida…kita pun dah lama tak pergi gym..

  3. ZalinZalina says:

    Best pegi gym ni…kak ina join gym kat Shah Alam ni yang khas utk pompuan aje..

  4. Affy Afiqah says:

    kat tempat ika ni pun banyak dah buka gym 🙂 bagus juga kalau exercise ni, selain keluarkan peluh boleh juga buat kita fit. kesihatan kena jaga bukan setakat dengan exercise je, pemakanan pun kena pantau..

  5. teringin sgt nk ke gym hu
    btw done follow sini he..follow back jom tq

  6. selamat berjimba di jim sis hehe. Hubby kenit tak minat gi jim, dia minat gi taman bunga je hehehe

  7. Anonymous says:

    bagus juga keluarkan peluh ni..

  8. Anonymous says:

    bagus juga keluarkan peluh ni..

  9. Baiknya cik puan isteri teman suami gi exercise.. Macam lama dah tak jogging ngan incit hubby.. Huhu..
    ZON PERMAISURI CHOMEL

  10. ain diyana says:

    huhuhu tu jauh bebenor gambarnya tu.. baguslah aktiviti yg sgt sihat.. untung suami sporting.. 🙂

  11. Yumida Huda says:

    tringin la yumida nak ke gym
    nak kempeskan badan

  12. Betul ke tu…atau gambar orang lain, hehe…xnampak muka la katakan!

  13. Kesuma Angsana says:

    rajinnnyer ke gym baguslah !

  14. bersenam kat gym pun seronok kan..santai je 🙂

  15. temankan en abg g gym..bg semangat yek..

  16. Aktiviti sihat nie.. Fiza pun teringin nk g gym.. nk berjoging kt luar umah kawasan banyak anjing..

  17. wahhh besttnya gi gym.. 🙂 mak dara serta saudara mak akan buka satu gym juga nnt. gym khas utk wanita..

  18. Bahrain says:

    bestnya dapat pergi gym..dapat kurangkan berat badan.

  19. bagus pergi gym.. sehatkan badan 🙂 acik seminggu sekali

  20. adohai syg. suami PG tu pun agak payah nak jemput ke gym. jogging depan umah yang luas terbentang tu pun payah. huhu.

  21. Lieya Von Jay says:

    best nya pegi gim. sy pon golongan wajib pegi gim hehe

  22. ika zulkefli says:

    tak pernah pergi gym pun lg..teringin juga hehe

  23. wah wah wah, bstnya tengok g gym =)

  24. Mizz Aiza (Dunia Kecil) says:

    bagus juga pergi gym.. dah lama aiza tak pergi..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *